Nu er det sikkert - den ER på vej #AwakenTheRace - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nu er det sikkert – den ER på vej #AwakenTheRace

Honda CBR 600RR har længe været omgivet af mystik og rygtesnak, men nu slår Honda syvtommersøm i modellens fremtid
Mikkel Sølvkjær
07/08-2020 kl. 05:00

Over hele tre omgange har vi her på siden delt ud af ammestuesnak om en kommende supersport maskine fra de røde japanere, og hver gang har tvivlen luret lige bag facaden – men ikke længere, for nu ved vi at CBR 600RR er på vej.

I april måned lød den første sladder i krogene, og særligt fordi Kawasaki’s frække ZX6-R imponerede i sidste års test, og med det faktum at Honda virkelig sleb klingen på en ny CBR 1000RR-R Fireblade, ville det give god mening, hvis lanceringen af en ny mini-blade kom i år.

Ind af bagdøren
I sidste uge svirrede rygterne voldsomt om, at præsentationen ville finde sted på en japansk racerbane d. 9 august, men Honda har ganske enkelt taget fusen på os alle sammen og lagt en vild teaser op på deres officielle japanske Youtube kanal – helt uden det store ståhej.

Videoen er med hurtig klipning og masser af effekter, og derfor er det svært at spotte alle detaljerne, men der er alligevel et par ting vi lagde mærke til.

Elektronikken ligner umiskendeligt, det vi kender fra storebroderen, og minsandten om ikke de omtalte winglets også har fundet vej til 600’eren.

Vi kender desværre ingen tekniske data endnu, men der er lagt op til vaskeægte ræs med Honda’s tag; #Awakentherace
Et andet sted siger de endda, at CBR 600RR vil stå for super i kategorien supersport.

Vi venter stadig spændt på flere informationer om den lille racer, men indtil videre nyder vi klippet og glæder os ekstremt meget til at opleve maskinen i levende live.
Og så lige et kæmpe hurra for at supersport maskinerne har fået en renæssance – det er skønt med flere snerrende motorer.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start