Rygterne om CBR 600RR-R svirrer voldsomt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rygterne om CBR 600RR-R svirrer voldsomt

Måske bliver den lille racer allerede præsenteret på racerbane i starten af august
Mikkel Sølvkjær
28/07-2020 kl. 05:00

Gennem foråret har der været en god mængde hvisken i krogene om den bevingede japanske producents planer i supersport kategorien.
Allerede i april måned røg de første internetbaserede rygter rundt som en løbeild gennem motorcykelmedierne, og det satte helt naturligt gang i pulsen hos de fleste redaktionen.

Med udgangspunkt i den fascinerende og grænsesøgende nye superbike CBR 1000RR-R, som vi så præsenteret på EICMA sidste år, kom spekulationerne om en potent lillebror med en mindre slagvolumen på 600cc for alvor til live i starten af maj måned.

Selvom de helt sportslige motorcykler ikke ligefrem er druknet i salgssucces over det sidste årti, så har Yamaha og Kawasaki stædigt holdt fast i den vanvittige R6 og den knivskarpe ZX-6R, og det ville give god mening, hvis Honda fulgte trop med en ligesindet racer, så folket kan få en rendyrket sportsmotorcykel til relativt budgetvenlig pris i forhold til topmodellen.

Seneste nyt
De sidste par dage har junglertrommerne spillet lidt højere end tidligere, og efter sigende har Honda planer om, at præsentere modellen d. 9 august på den japanske racerbane, Sportsland Sugo Circuit, i forbindelse med All Japan Road Racer Championship.

Hvis det er sandt, er der ret god sandsynlighed for, at vi får flere informationer om den lille triple R i løbet af oktober eller november måned. Desværre kan vi ikke verificere kilden for oplysningerne præcist, og derfor må vi nøjes med at krydse fingre for rigtigheden.
Tænk hvis vi kunne få lov at se raceren i aktion om mindre end 14 dage – det vil være drønfedt.

Japanske Young Machine har lagt et forsigtigt bud ind på stylingen af CBR 600RR-R med klare linjer fra den store Fireblade

Detaljerne omkring CBR 600RR-R er stadig sølet til i sladder, men vi forventer selvfølgelig en rækkefirer på 600cc, men også at den vilde elektronikpakke fra det store fejeblad videreføres til den lille model.

Er det mon en fjer der er blevet til fem høns, eller er der tale om rå fakta – det må tiden vise, og vi holder naturligvis skarpt øje med Japan d. 9 august.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start