Mand køres over af motorcykel 121 gange - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mand køres over af motorcykel 121 gange

Verden er fuld af skøre rekorder
Steffen F. Olesen
28/06-2021 kl. 06:00

Godt nok skete dette forsøg på at skrive sig ind i Guinness World Records for fem år siden, men det gør ikke forsøget mindre imponerende.

En regnfuld dag i August 2016 samledes folk i Mumbai, Indien, for at overvære endnu et mystisk rekordforsøg.
Tilskuerne stod klar med kamera og mobiltelefon for at forevige rekorden som ingen vil forsøge at overgå, men desværre er det ikke lykkedes at skaffe levende billeder af stuntet.

Til gengæld kan du herunder se Pandit Dhayagude’s YouTube video, som er skudt i Februar samme år, hvor han træner til det endelige stunt.

Dhayagude fortalte, at han op til dagen trænede sig op til det endelige forsøg, ved at gøre som i videoen herover, men også ved at træne karate og selvforsvar.

Der findes masser af Guinness World Records som inkluderer motorcykler, som eksempelvis verdens længste no-hand wheelie, længste distance med albuen i jorden og manden som kunne sige “Se mor, uden hænder… og uden at se hvor jeg kører“.

Af andre skøre rekorder som involverer motorcykler kan vi også nævne:
– Største samtidige burnout blev lavet 11. april 2015 i Filippinerne, med 300 motorcykler. Eller hvad vi nok på vore breddegrader vil kalde scootere.

– Den Indiske hærs korps af “Daredevil” Display Team beviste d. 28. December 2013 unødvendigheden af bustransport, da de 56 personer kørte 1100 m. på en modificeret 500 cc Royal Enfield. Vi tager den lige igen: 56 personer på én motorcykel!

– Danell Lynn fik 29. August 2015 rekorden for Længste tur på motorcykel i ét land. Hun havde kørt 78.214 km i 48 stater i USA. Rekordforsøget løb fra 19. September 2014 til 29. August 2015.

– Indiske Bharat Sinh Parmar har ikke prioriteret svingegenskaber, da han lavede sin motorcykel med en længde på 26,29 meter. Den blev fremvist d. 22. Januar 2014, hvor han rent faktisk kørte 100 m. på den. Rent visuelt ligner det en metalmast med en motorcykel i den ene ende og et hjul i den anden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start