Lynhurtigt overblik over 2023 Honda nyheder præsenteret på EICMA - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lynhurtigt overblik over 2023 Honda nyheder præsenteret på EICMA

Video med seks 2023 modeller fra Honda præsenteret på halvandet minut
CO
13/11-2022 kl. 09:00

MagaCin besøge i starten af ugen efterårets store mc-messe EICMA i Italien, hvor vi blandt andet streamede live fra Honda’s præsentation af seks nye 2023 modeller.

Klik på billedet for at se MagaCin’s livedækning af Hondas’ event på EICMA

Her på MagaCin har vi allerede bragt artikler om den nye frække Streetfighter Honda CL500 samt den spændende nye udfordrer i eventyrernes mellemklasse Honda XL750 Transalp, og vi skal naturligvis også fremadrettet have et nærmere kig på andre 2023 Honda nyheder.
Som eksempelvis den nye Honda CMX 1100T Rebel, og da Honda har annonceret Mindst 10 nye elektriske Honda’er inden 2025, skal vi muligvis også have set lidt nærmere på den nye elektriske scooter Honda EM1.

Video med lynhurtigt overblik
Har du ikke den fjerneste ide om hvilke modeller Honda præsenterede på EICMA, så er det stadig muligt at se MagaCin’s dækning af Honda’s præsentation på EICMA via MagaCin’s Facebookside, hvor videoen varer knap en halv times tid.
Men der findes faktisk også et alternativ, for dem som bare ønsker en video med et lynhurtigt overblik over Honda’s 2023 nyheder på EICMA.
En video det kun tager godt halvandet minut at gennemse, og som kan ses lige nedenunder.

Ønskes et lidt mere dynamisk lynhurtigt overblik over 2023 nyhederne fra Honda, så er det måske værd at se videoen New 2023 Honda Motorcycles Range, der med knap halvandet minuts varighed er endnu kortere end ovenstående video.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start