Kawasaki frigiver mystisk teaser - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kawasaki frigiver mystisk teaser

Kawasaki har frigivet en mystitisk teaser, som umiddelbart ikke afslører noget... Men!
Steffen F. Olesen
26/08-2021 kl. 10:00

Sig mig lige engang… Er der taget hul på bylden eller hvad?
Den tanke strøg gennem skribentens hoved, da han i går aftes opdagede en mystisk teaser fra Kawasaki.

Normalvis ser vi i månederne op til november, hvor den gigantiske mc-messe EICMA udspiller sig i Milano, at producenterne frigiver en række teasere for næste års nyheder.
Det foregår normalvis sådan, at én producent smider en sten i bassinet, og herefter spreder ringene sig i vandet som en gal. Og med de seneste dages artikler kunne noget godt tyde på, at der i den kommende tid, opstår en del flere ringe i dette fiktive bassin.

For få dage siden blev det bekræftet, at Honda lancerer en konkurrent til de højbenede modeller næste år – en model som vi allerede har booket til test så snart vinteren er overstået – og kort efter smed Triumph et længe ventet kort i spil med den nye Tiger Sport 660, som vi sidste år viste et billede af her på siden.

I morges publicerede vi et skriv om nogle ret fede opdateringer til Kawasaki Z900RS, men det lader til, at Kawasaki havde to sten i den kastende hånd.

Retrovolution is coming
I artiklen om Z900RS SE kunne du læse, at populariteten omkring retroinspirerede motorcykler ikke er gået Kawasaki’s næse forbi, og nu ser det altså ud til, at man slet ikke er færdig med at ride på den bølge.

I videoen, som du finder nederst i artiklen, ser vi to personer fnise til hinanden, for de ved nemlig noget som vi andre ikke ved… Hvilken model de sidder på!

Vi ved endnu ikke noget med sikkerhed, så lad os lige lege lidt med udelukkelsesmetoden, samt de rygter vi har på lager.
1. Kawasaki har allerede afsløret en opdatering af Z900RS.
2. En retroinspireret H2’er er nok lidt overkill… Selvom det kunne være cool!
Det gør, at vi kun har to skud tilbage i bøssen, og på den ene kugle står der Kawasaki Z650RS, og den anden er dedikeret til navnet Z1200RS.

Vi hælder mest til førstnævnte, og som du kunne læse tilbage i september sidste år, spekulerede MagaCin i, om japanske Young Machine havde fat i den lange ende, da de publicerede illustrationer af både en Z650RS og en Z400RS.

Dengang var det sikkert, at Kawasaki ikke ville lancere en mindre RS-model lige op til den seneste Euro norm, men måske er tiden ved at være inde?

Hold dig opdateret på de seneste MC-nyheder!

Spar op til 30% og få ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på MagaCin.dk

Del med en ven

En person snakker om “Kawasaki frigiver mystisk teaser

  1. En mindre udgave af Z900RS-retro-lækkerierne kunne være yderst interessant! Mine imaginære penge er også på en 650’er.

Skriv et svar

Giver børn en ny start