En afrikaners fødsel - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En afrikaners fødsel

Tag med på en rejse gennem Kumamoto fabrikken i Japan
Steffen F. Olesen
11/10-2020 kl. 08:00

Normalvis er der noget tilfredsstillende og beroligende ved en flot udført video, hvor der ud over at være lagt vægt på billedkvalitet, også er fokus på god lyd.
Sådanne videoer har gennem den senere tid floreret på det uendelige internet, hvor folk verden over finder fornøjelse i, at fordrive tiden med alt lige fra at observere farvesortering af M&M’s, til at beskue perfekt kalligrafi og grøntsager skåret i perfekte skiver.
Endnu bedre er det efter sigende for sanserne, hvis ikke videoen indeholder en distraherende voiceover.

Videoen, som du kan se nederst i denne artikel, opfylder kun sidstnævnte af ovenstående, men det gør den bestemt ikke mindre tilfredsstillende for vi motorcykelentusiaster.

I det mere end 13 minutter lange klip får vi et indblik i tilblivelsen af, hvad der umiddelbart virker som en endeløs strøm af Honda Africa Twin’s på Kumamoto fabrikken i Japan.

I starten af videoen bliver vi bekendt med, hvordan indersiden af den yderst velkørende twin-motor ser ud, når den drager ud på en “togtur” gennem fabrikken, og som tiden går, får tilført flere og flere komponenter.

Gennem videoen, som umiddelbart ligner noget, der er filmet af en af fabrikkens produktionsmedarbejdere, bliver vi trukket videre gennem processen for til sidst at se en næsten endelig model på rullefelt.

At se videoen herunder er naturligvis ikke lige så sjovt som selv at sidde på nakken af dyret, men selvom det ikke er lige så flot og dybdegående en produktion som S1000RR dokumentaren, kan den altså alligevel noget.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start