Drag race: ZX-14R & Busa VS. Tesla - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Drag race: ZX-14R & Busa VS. Tesla

Kan Kawasaki ZX-14R eller Suzuki Hayabusa anno 2021 nappe en Tesla Model S Plaid?
Steffen F. Olesen
04/10-2021 kl. 09:13

Internettet er fuld af interessante videoer af køretøjer som kæmper om, at komme hurtigst over målstregen for enden af en lang lige strækning, og lad os bare være ærlige… det bliver aldrig kedeligt!

Det er ikke mere end en måned siden, at du her på siden kunne se en duel mellem BMW’s vanvittige superbike – som MagaCin for få uger siden havde fornøjelsen af, at kyle rundt på Ring Knutstorp til BMW Race Day – og en Porsche 911 Turbo S, krydret med en Red Bull Formel 1 racer.

I duellen – som du kan se her – var det faktisk den tyske sportsvogn der kom bedst fra land, men der blev hurtigt vent op og ned på stillingen.
Som forventet gik der ikke lang tid før Formel-bilen begyndte at trække, men vigtigst af alt viste det sig, at sportsvognen heller ingen chance havde mod den frække superbike.

Nu er vi stødt på endnu en video, hvor to af branchens giganter sættes op mod en elbil med et sjovt rat og vildt mange heste?

Giganternes kamp
Under testen af 2021 Suzuki Hayabusa blev MagaCin’s testpilot ret overrasket, for selvom modellen stadig er et momentstærkt højfartsmissil, så er motorcyklen faktisk ret let håndterbar.

Under ovenstående test blev der, med jævne mellemrum, kigget på vejrudsigt og vendt sider i kalenderen, for som du kan høre i videoen, så indbyder Suzuki Hayabusa til et smut ned af den tyske Autobahn.
Men er der nok skud i raketten til at nakke en Tesla med over 1.000 heste?

Det får du svaret på i videoen herunder, hvor også Kawasaki ZX-14R tager kampen op mod den kraftfulde og aerodynamiske elbil.
Og uden at afsløre noget tør vi godt spå, at resultaterne ville have set anderledes ud, hvis ikke der var så meget vind under forsøget.

Spar op til 30% og få ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start