Drag Race: TTS SuperBusa vs. Koenigsegg Agera RST vs. Tesla Model S Plaid - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Drag Race: TTS SuperBusa vs. Koenigsegg Agera RST vs. Tesla Model S Plaid

Se videoen med de konkurrerende lynhurtige køretøjer som i skrivende stund har 4,4 mio. visninger på engelske CARWOW.
CO
25/06-2023 kl. 08:21

Tiden kan bruges langt værre en hyggelig søndag formiddag, end på at hygge sig med en lille video, hvor en bemærkelsesværdig hårdt pumpet motorcykel udfordrer to biler i et forrygende dragrace.

Specielt når kampen står mellem den engelske kompressorbestykkede Superbusa, som den velorienterede MagaCin læser blandt andet kender fra artiklerne Kompressorbestykket Hayabusa med over 400 hk samt Vild tvangsfodret Hayabusa blæser udstødningen af, og to lynhurtigt accelererende biler i form af Tesla Model S Plaid og Koenigsegg Agera RST, hvor førstnævnte med sine 1020 hestekræfter accelererer fra 0-100 km/t på 2,1 sekunder, og sidstnævnte med en officielt opgivet maksimal motorydelse på 1160 hestekræfter (som til lejligheden er boostet yderligere) heller ikke er nogen sinke, når det kommer til acceleration.

Ovennævnte køretøjer som står for dagens underholdende indslag optræder i en video, som for nylig er delt ikke blot på TTS Performance’s YouTube kanal, men også på det engelske CARWOW’s YouTube kanal, hvor den i skrivende stund har 4,4 mio. visninger.
I videoen nedenfor der også kan ses i TTS Performance’s alternative udformning, konkurreres der i de tre forskellige discipliner en stående 1/4 mile, 1/2 mile med rullende start fra 50mph, og til sidst en bremsetest fra 100mph til stilstand.

Nej, videoen herover kan på ingen måde betegnes som en strengt kontrolleret videnskabelig test, men er ikke desto mindre et herligt underholdende indslag, der formentlig kan fremkalde et smil på de fleste læber.
Cool nok at se Busa’en løbe med sejren i den første test, og det kompressorbestykkede fartmonster havde måske klaret sig bedre, hvis Richard Albans fra TTS Performance havde været lidt hurtigere på aftrækkeren i konkurrencen med rullende start.
Bremsetesten gik som forventet knap så godt for motorcyklen, men så kan vi til gengæld more os over forvirringen over, i hvilken retning bremsetesten skulle foretages.

Vi ønsker læserne en rigtig god søndag, og minder for en god ordens skyld om, at videoen er filmet på et lukket anlæg.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start