Alt om KTM 1290 Super Adventure S - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Alt om KTM 1290 Super Adventure S

Tre kvarters bombardement med informationer
Steffen Olesen
23/03-2021 kl. 08:00

KTM’s ultimative High Performance Adventure Bike blev officielt lanceret i Januar måned. Det skete med en officiel præsentationsvideo af godt et minuts varighed, og til lejligheden blev KTM’s hjemmeside også opdateret med information om, at man kan bruge tusindvis af ord på at beskrive det nye opsigtsvækkende teknologiske vidunder 2021 KTM 1290 Super Adventure S. Men billeder siger mere end tusinde ord.

Umiddelbart efter modellens debut på internettet, var det altså muligt at finde masser af information om og billeder af 2021 KTM 1290 Super Adventure S på KTM’s hjemmeside. Men det er ikke alle, som har den store lyst til, at gennemtrawle alenlange tekniske beskrivelser på internettet.
Nogle foretrækker at besøge deres lokale forhandler for at indhente uddybende information om nye modeller, og 2021 KTM 1290 Super Adventure S er faktisk allerede landet i Danmark.

Men hvis du helt vild i varmen over nyheden – og ikke umiddelbart har mulighed for at besøge en KTM forhandler – så burde du få behovet for informationer om 2021 KTM 1290 Super Adventure S dækket ved at se den nye og uddybende video med modellen, som KTM stillede til rådighed i går.
En video som bogstaveligt talt er spækket med alt der er værd at vide om nyheden.

Sæt dig endelig godt til rette inden du starter videoen, for der går godt og vel tre kvarters tid før bombardementet af informationer indstilles.

Hvis du har set hele videoen, så ved du måske endda mere end din lokale KTM forhandler om 2021 KTM 1290 Super Adventure S. For detaljer som at det tog Bosch 2,5 år, 30.000 mandetimer og mere end 100.000 kilometers testkørsel at udvikle elektronikken med 4.500 parametre til modellens adaptive fartpilot, er blot nogle få detaljer i videoen.

Og tal er der nok at huske på, for som du nok husker fra videoens indledning, er betegnes 2021 KTM 1290 Super Adventure S som 90% ny i forhold til forgængeren.

Har du tålmodighed til at se hele videoen – og kan huske hele indholdet – så vil vi godt vædde på, at du er mere end godt rustet til en snak om modellen med gutterne eller sågar din forhandler.

Mon ikke det er den længste all you need to know video om en motorcykel vi hidtil har set?


Hold dig opdateret på de seneste MC-nyheder!

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på MagaCin.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start