3 vilde videoer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

3 vilde videoer

Nogle videoer er bare vildere end andre
Steffen F. Olesen
27/03-2022 kl. 06:00

Internettet er et finurligt sted, hvor man konstant bliver bombarderet med reklamer, som er målrettet ud fra vores opførsel på diverse platforme. Det kan mildt sagt være irriterende til tider, men for nogle også ret krænkende, at vores data og online bevægelsesmønstre bliver indsamlet og solgt, så vores interesser kan “blive brugt imod os”.
Men det er faktisk ikke altid helt dårligt med målrettet indhold, for er man eksempelvis interesseret i motorcykler og motorsport, så kan selv samme strategi lede til visning af sådanne videoer som du ser herunder.

Nummer 1
Det vrimler med vilde videoer på internettet, og hvor vi de fleste gange bare stryger videre, så støder vi nogle gange på videoer som er ud over det normale.

I videoen du ser herunder, tager MotoAmerica os med ind i et vildt øjeblik under et Twins Cup løb på Daytona banen i Florida, hvor Anthony Mazziotto på sin Aprilia udfører et trick, som primært bliver brugt i skater-verden; nemlig en “wallride”.
Trods flyveturen og kontakt med to andre kørere sluttede Mazziotto løbet på en tredjeplads.

Nummer 2
Når man første gang lykkedes med at slæbe knæklodserne henover den rå asfalt, er det umuligt ikke at blive helt høj på endorfiner og adrenalin.
Den første gang er en helt speciel følelse, og selvom følelsen efterfølgende aldrig bliver den samme, så bliver det bestemt heller aldrig kedeligt!

Om det er jagten på den netop den følelse der gør, at kørere år efter år skubber grænserne for hvor meget udstyr der kan køres i jorden uden at vælte vides ikke, men det er ret imponerende hvor meget man egentlig kan udfordre de fysiske love uden at fejle.
Se bare videoen herunder hvor Tyler Scott presser sin motard til grænsen, eller hop ind i artiklen her, og se Josh Herrin sætte en verdensrekord med albuen i jorden med 162.4 km/t.

Nummer 3
Når gutterne mødes på tanken og udveksler erfaringer om køreteknik er grus, brønddæksler og hvide striber et varmt emne; dem skal man holde sig langt væk fra. Og selvfølgelig skal man være tænke sig om hvis det er koldt og fugtigt i vejret, men så er det vist heller ikke værre.
Det kan sagtens lade sig gøre at køre gennem alle ovenstående, hvis bare man forholder sig i ro, og det samme gør sig flere gange gældende hvis man møder større forhindringer på sin vej.

Det fik vi bevist da Bjarne kløvede Bambi på sin Tracer for år tilbage, og med videoen du kan se herunder kan firedobbelt superbike mester Josh Hayes nok skrive under på, at en motorcykel faktisk kan overkomme nogle ret voldsomme forhindringer uden nødvendigvis at styrte.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start