Verdenspremiere: Honda's nye elektrificerede modelprogram afsløres om en måned - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Verdenspremiere: Honda’s nye elektrificerede modelprogram afsløres om en måned

Afsløringen af Honda's elektriske nyheder d. 9. Januar på CES 2024 kan følges live.
CO
07/12-2023 kl. 07:41

Honda vil introducere mere end 30 elektriske modeller før udgangen af 2030.
Sådan lød overskriften på artiklen vedrørende 2023 Briefing on Honda Electric Motorcycle Business, som vi bragte i slutningen af sidste måned, hvor temaet var den japanske motorcykelproducents fremtidsvisioner og planer angående produktion af elektriske motorcykler og de tilhørende massive investeringer samt omkostningsbesparende og prisreducerende tiltag.

Det fremgik også af artiklen, at Honda har planer om at lancerer mindst ti nye elektriske Honda’er inden 2025, og vi får faktisk allerede nogle af nyhederne at se om en måneds tid.
Honda har nemlig som en del af sin udstilling på CES 2024 – der finder sted 9.-12. januar 2024 i Las Vegas – verdenspremiere på sit nye elektrificerede modelprogram til det globale marked.

Hondas pressekonference på CES bliver afholdt tirsdag den 9. januar 2024 med deltagelse af både Global CEO Director, President og Representative Executive Office Toshihiro Mibe, og Global EVP, Director, Executive Vice President og Representative Executive Officer Shinji Aoyama, hvor de to Honda bosser vil orientere om Hondas vision for et elektrificeret samfund og derudover præsentere verdenspremieren på Hondas nye globale elektrificerede modeller.

Hvis det lyder som en interessant begivenhed, der er værd at følge live, så kan præsentationen til den tid følges live via nedenstående link, hvor notifikation også kan aktiveres, eller alternativt via linket i Honda’s pressemeddelelse.

Pressemeddelelse:
TOKYO, Japan, 6. december 2023 – Honda har verdenspremiere på sit nye elektrificerede modelprogram til det globale marked som en del af sin udstilling på CES 2024, der finder sted 9.-12. januar 2024 i Las Vegas, Nevada, USA.

Honda CES 2024 særligt website

Honda driver sin virksomhed baseret på sit globale brand slogan: The Power of Dreams – How we move you. Sloganet formidler budskabet om, at Honda vil skabe mobilitetsprodukter og tjenester, der gør mennesker i stand til at “overskride flere forhindringer, som tid og sted,” og at “forøge deres evner og muligheder.” Med de mobilitetsprodukter og tjenester vil Honda støtte realiseringen af drømme hos flere mennesker, og blive den drivende kraft, der bevæger samfundet fremad.

Desuden stræber Honda efter at virkeliggøre CO2-neutralitet for alle produkter og aktiviteter, som Honda er involveret i, inden 2050. For at opnå dette vil virksomheden arbejde på elektrificering for at opnå sit mål for elektrificering af biler som indebærer at “øge salget af EV- og FCEV-biler til 100 % globalt set, inden 2040.”

På sin stand og via sit særlige CES 2024-website vil Honda præsentere flere nyheder, bl.a. elektrificerede modeller fra det globale modelprogram og en række nøgleteknologier, der repræsenterer den markante forvandling, Honda lige nu gennemgår i tråd med ånden i det globale brand slogan og retningen i elektrificeringen.

Hondas pressekonference på CES bliver afholdt tirsdag den 9. januar 2024 (se herunder for yderligere oplysninger), med deltagelse af både Toshihiro Mibe, Global CEO (Director, President og Representative Executive Officer) og Shinji Aoyama, Global EVP (Director, Executive Vice President og Representative Executive Officer), der vil tale om Hondas vision for et elektrificeret samfund og præsentere verdenspremieren på Hondas nye globale elektrificerede modeller.

Om Hondas pressekonference på CES 2024
Dato/Tid: Tirsdag den 9. januar 2024, kl. 10.30 – 11.00 (lokal tid) (Onsdag den 10. januar 2024, 03.30 – 04.00 (japansk tid)
Sted: Hondas stand (North Hall, stand #10015) i Las Vegas Convention Center
Oplægsholdere (planlagt): Toshihiro Mibe, Hondas globale CEO (Director, President og Representative Executive Officer)
Shinji Aoyama, Hondas globale EVP (Director, Executive Vice President og Representative Executive Officer)

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start