Yamaha TY-E 2.0 Elektrisk Trial cykel afsløret - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha TY-E 2.0 Elektrisk Trial cykel afsløret

Klatremisen vejer omkring 70 kg
Steffen Olesen
27/03-2022 kl. 10:17

I begyndelsen af denne måned så vi Yamaha indlede sin nye elektriske æra med præsentationen af Tre e-cykler, en alternativ B01 med fede dæk, en elektrisk NEO’s og en elektrisk koncept Scooter.
Og en uges tid senere så vi den japanske motorcykelproducent officielt præsentere mærkets bud på en ny mobilitetsløsning til bykørsel.

Som du kan læse i artiklen der er linket til herover havde vi egentlig forventet, at der gik lidt længere tid inden NEO’s blev præsenteret officielt, men det skete altså førend vi havde forventet, og Yamaha’s effektive nye mobilløsning til bykørsel kommer også i handlen førend forventet.
For modellen kan ifølge pressemeddelelsen fra Yamaha nemlig allerede købes på udvalgte europæiske markeder fra Maj måned 2022.

Ny elektrisk Trial bike fra Yamaha
Set i lyset af ovenstående hændelser, kan man altså med rette fastslå, at Yamaha har sat turbo på både udvikling og lancering af elektriske tohjulere.
Og det faktum bakkes på af den nylige præsentation af mærkets elektriske Trial Bike Yamaha TY-E 2.0, der ses i den officielle præsentationsvideo nedenunder.

Præsentationen af den nye Yamaha TY-E 2.0 følger i kølvandet på introduktionen af Yamaha TY-E i 2018, hvor version 2.0 er opdateret på en lang række punkter med bland andet nyt stel, ændret design med lavere monteret el-motor samt batteri, hvor det nyudviklede letvægtsbatteri rapporteres at have 2,5 gange større kapacitet sammenlignet med forgængeren, og hvor batteriet blot vejer 20% mere.
En oversigt over modellens fulde tekniske specifikationer er endnu ikke frigivet, men vi kan ved selvsyn få bekræftet at klatremissens køreklare vægt er “over 70kg.”

Præsenteres denne weekend ved Tokyo Motorcycle Show
Yamaha’s nye elektriske Trial Bike præsenteres helt officielt for offentligheden ved det 49. Tokyo Motorcycle Show i denne weekend, og dem der ikke var til stede ved det arrangement, kan få et indtryk af, hvordan det opleves at besøge Tokyo Motorcycle show i videoen nedenunder.
Videoen er delt af Youtuberen 末広栄二 som også hedder Eiji Suehiro, og er fra Tokyo.

Vi fik denne morgenstund ikke spottet den nye elektriske Trial Bike fra Yamaha i videoen, men fik dog glimt af andre elektriske nyheder fra Yamaha.
Men så er det jo meget heldigt, at Yamaha har været så venlige, at dele information på en hjemmeside dedikeret til modellen.
Det forlyder endvidere, at den nye Yamaha TY-E 2.0 vil deltage ved FIM Trial World Championship fra Juni måned i indeværende år, med Kenichi Kuroyama fra Yamaha Factory Racing Team i førersædet.
Samme kører der også fungerer som testkører for modellen under udviklingen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start