Yamaha FJR 1300 synger på sidste vers - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha FJR 1300 synger på sidste vers

Produktionen indstilles i 2021
Steffen Olesen
18/11-2020 kl. 09:30

Hvis du er på udkig efter en ny touring MC i den helt store klasse, og foretrækker en model hvor logoet med stemmegafler pryder tanken, så må du nok hellere læse videre.
For selv om Yamaha i efteråret har været særdeles aktive med præsentationer af en række nye spændende 2021 modeller – som den nye Tracer 09 og Tracer 9 GT samt Tracer 7 og Tracer 7 GT – så er producenten også leveringsdygtig i nyheder, der drypper en smule malurt i bægeret.
En af de nyheder er, at Yamaha i 2021 indstiller produktionen af luksus toureren Yamaha FJR 1300, som udover sin popularitet blandt touringfolket også ofte har været det foretrukne valg hos dansk politi samt ordenshåndhæverne i andre europæiske lande.
Det fremgår af en pressemeddelelse fra Yamaha, hvorfra nedenstående citat er sakset.

“Siden 2001 er FJR1300 blevet valgt af over 120.000 motorcyklister over hele verden. Denne ikoniske Sport Touring model har opnået kultstatus hos mange tusinde europæiske motorcyklister, som sætter pris på den unikke køreoplevelse der leveres af dens kraftige motor, kardantrækket og det sporty, men komfortable, chassis. Det faktum, at mange politistyrker i Europa har valgt denne fantastiske maskine, er den højeste udmærkelse for enhver motorcykel, og kunder, der gerne vil investere i et fremtidigt samlerobjekt kan stadig bestille en af de sidste Ultimate Edition modeller – da Yamaha stopper produktionen af Yamaha FJR1300 i 2021.”

Det er midt i festlighederne og begejstringen over alle de spændende 2021 nyheder en nedslående nyhed for inkarnerede Yamaha FJR 1300 tilhængere. Og velsagtens også for det danske politi, som altså fremover må opsøge alternativer for modellen, der nu synger på sidste vers.
Men som Yamaha beskriver i pressemeddelelsen, er det altså stadig muligt at bestille et eksemplar af den historiske kæmpe en tid endnu.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start