Yamaha Tracer 7 GT: The smart escape - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha Tracer 7 GT: The smart escape

Yamaha Tracer 7 GT er angiveligt den smarteste måde at undsluppe hverdagens grå elementer
Steffen F. Olesen
18/11-2020 kl. 06:00

Umiddelbart efter gårsdagens lancering af Yamaha Tracer 9, rullede der endnu en pressemeddelelse ind hos redaktionen; denne gang med overskriften Yamaha Tracer 7 GT: The Smart escape.

I teksten fortæller Yamaha, at deres Sport Touring linje er forstærket med den nye Tracer 7 GT, som byder på fremragende touring egenskaber, let agilitet og lav vægt.
Hertil føjer Yamaha, at GT modellen ab fabrik – udover 20 liters sidetasker – er udstyret med et komfortsæde og en høj vindskærm; ting som angiveligt skulle være det perfekte setup hvis man ønsker at undslippe byræset, og er på jagt efter mere eventyrlige destinationer.

Modellen er udviklet ud fra den samme filosofi som ligger bag Yamaha Tracer 900’s succes i Europa, og er rettet mod kørere, som ønsker sportslighed, alsidighed og en god bid attitude med et moderne kåbesæt og et aggresivt udtryk i fjæset.
Tracer 7 GT er – ifølge Yamaha – en maskine som kan klare stort set hvad som helst, hvad enten rejsen er kort eller lang, i by eller på landevej.

Yamaha fortæller, at den nye Tracer 7 GT er bygget til at overgå førerens forventninger i enhver henseende, og da modellen ikke er gennemgået drastiske ændringer, vil jeg mene, at man er rigtig godt på vej.

Modellen er stadig drevet af den samme motortype som ligger i forgængeren, nemlig den roste – og naturligvis Euro5 godkendte – 689cc CP2-motor, som har rødder i Yamaha MT-07.

Ovenstående skulle gøre Tracer 7 GT til en seriøs hverdagspendler, som er klar til stryge gennem kurverne i weekenden, og få førerens hjerterytme samt adrenalin til at stige voldsomt.

Som du nok kan forstå, står der i pressemeddelelsen udelukkende historier om røde roser og festligt fyrværkeri, så det bliver bestemt interessant at gå i dybden med modellen til foråret, og sætte samtlige af Yamahas påstande på prøve, for at se om de få ændringer gør en verden til forskel.
Dansk pris for 2021 Yamaha Tracer 7 er allerede fastlagt til Dkr. 107.990,- og GT versionen kommer til at koste Dkr. 114.990,-.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start