Triumph Scrambler 1200 - nye elementer afsløret
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Triumph Scrambler 1200 appetitvækker #2

Få nye elementer afsløret
CO
12/09-2018 kl. 06:00

For en måneds tid siden kunne du her på MagaCin se appetitvækker videoen og læse at Triumphs nye Scrambler 1200 præsenteres for offentligheden d. 24. Oktober 2018.

Den oprindelige teaser-video gav os ingen reelle informationer og i denne omgang med ny video, viser den britiske producent da også kun en beskeden flig af den nye model.

Ingen tvivl om at målet for Triumphs marketingsafdeling er at pirre vores nysgerrighed og vi må indrømme at vi har bidt på på krogen.

MagaCin skrev for netop en måned siden at vi forventede langslaget affjedring, knopdæk, bredt styr, oplagt udstødning og gerne ca. 100hk og solidt moment som vi kender det fra Triumph Thruxton R.

Den seneste video viser som nævnt ikke vildt meget nyt, men vi får dog bekræftet at der er dobbelt udstødning, vi ser den kraftige bundplade under motoren, gyldne forgaffelben og så er der kommet Triumph logo midt i forlygteglasset.

Triumph logo i forlygteglasset

Triumph lover “Autentisk Triumph Scrambler DNA” og “Class Leading Finish”. Store løfter at give, så vi håber Triumph har taget en seriøs debat om forventningsafstemning inden reklamekampagnen blev skudt i gang.

Vi glæder os stadig til at se modellen live… og naturligvis til den første prøvekørsel.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start