Video-teaser: Ny KTM Duke afsløres om få uger
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video-teaser: Ny KTM Duke på vej

Modellen afsløres på Eicma i November
CO
10/10-2019 kl. 08:08

Der er kun få uger til årets første store motorcykeludstillinger, shows og messer løber af stablen, hvor motorcykelproducenterne præsenterer alle de spændende 2020 nyheder.

Vi har gennem de seneste måneder set mere eller mindre bevidste “læk” fra flere mærker, hvor spionbilleder af camouflerede modeller har cirkuleret i de globale medier. Men flere producenter er også begyndt at følge en efterhånden almindelig praksis, og frigiver kort før den officielle lancering en eller flere såkaldte teaser-videoer.

I går kunne du eksempelvis se den tredje teaser-video i rækken fra Kawasaki Heavy Industries, hvor den japanske producent varmer op til den officielle præsentation af den nye tvangsfodrede Kawasaki Z H2.

Nu er endnu en producent på banen – denne gang KTM – med en spændende nyhed, med en teaser-video under overskriften #GETDUKED.

Se videoen herunder, og giv dit eget bud på hvilken ny model KTM pisker en stemning op omkring.  

Vi ved allerede fra både rygtemøllen samt de spionfotos der har cirkuleret i medierne, at KTM har en række nyheder i støbeskeen. Tidligere på året blev en ny Duke 390 spottet i Tyskland, og senere på året blev hvad der ligner en ny 790'er Duke set under testkørsel på offentlig vej.

Spionbillederne sammenholdt med ubekræftede rygter om nye 490 og 890 motorer giver god grobund for tankeeksperimenter, men i videoen herover peger enkelte detaljer måske lidt i retning af en ny eller opdateret ærkehertug. Lidt ønsketænkning måske, men det kunne da være fedt med en ny voldsom hardcore Duke 1290.

I videoen ser vi glimt fra fremstillingsprocessen, hvor en CNC fræser arbejder på højtryk, der arbejdes med håndoplagt kulfiber, vi ser en fuldt justérbar WP bagdæmper bliv monteret, den bagerste bremsecaliper er af mærket Brembo og modellen har enkeltarms-bagsvinger.

Er det orange lakerede stel og sølvfarvet bagstel en indikator for, at modellen er en ny 1290 Super Duke R?

Dit bud er lige så godt som vores, så giv endelig dit besyv med i kommentarfeltet.

Gætterierne kommer ikke til stå på ret længe, for som det fremgår af videoen, får vi syn for sagen allerede d. 5. November.

Jep du har ret… det er også datoen hvor den store mc-messe EICMA i Italien slår dørene op for pressen.

Måske skal vi endnu en gang minde om, at det ikke behøver at være specielt besværligt eller dyrt at besøge den imponerende mc messe. Det kan du læse mere om her.  

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start