Video: Ny hardcore Zero FXE præsenteret... sådan da - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Ny hardcore Zero FXE præsenteret… sådan da

Se den første video med den nye Zero FXE
Steffen Olesen
13/07-2021 kl. 15:01

Det er ikke mere end en uges tid siden vi kunne fortælle, at amerikanske Zero Motorcycles ville barsle med en spændende nyhed med modelnavnet FXE i dag.
Det har vi ventet utålmodigt på, for det slørede teaser-billede vi så for en uges tid siden viste noget, der sagtens kunne være en hardcore motard.
Det er ikke nogen hemmelighed at Zero løbende udtager nye patenter for drivlinjen til producentens motorcykler, så vi havde håbet en smule på, at blive præsenteret for en absolut vildbasse af karat med helt ny teknologi.
Om det er tilfældet ved vi ikke endnu, og måske er der gået et eller andet galt for Zero Motorcycles i forbindelse med lanceringen af Zero FXE.

Video ude nu, men ingen detaljer
Zero Motorcycles har for kort tid siden delt en video med den nye Zero FXE på sociale medier, men vi mødes af en fejl-meddelelse på producentens officielle hjemmeside, når vi klikker på den nye model FXE, og en officiel pressemeddelelse er endnu ikke tikket ind i mailboksen.
Vi gætter på og regner med, at der bringes orden i besynderlighederne i løbet af dagen, men vi kan simpelthen ikke nære os for at dele den dugfriske video med den nye Zero FXE.

Som du kan se i videoen, er udsigt til en hardcore elektrisk motard.
I hvert fald hvis videoen står til troende.
Det følger vi naturligvis op lige så snart der er lidt flere fakta på bordet.
Vi gætter på, at mange andre end os vurderer, at den nye Zero FXE nok skal blive et spændende og ret underholdende bekendtskab.

OPDATERET:
Der er nu skabt hul igennem til den nye Zero FXE på Zero Motorcycles hjemmeside.
Her kan man blandt andet læse, at motoren yder 46hk v. 4300 omdr. og leverer et maksimalt drejningsmoment på 106 Nm, samt at den vedvarende tophastighed er opgivet til 121 km/t, og den maksimale tophastighed til 137 km/t.
Affjedringen er fuldt justérbar for og bag, og motorcyklens køreklare vægt er opgivet til blot 135 kg.
Specifikationer til gavn for rigtig underholdende akrobatisk kørsel?
Uopsættelige opgaver tvinger os fra tastaturet om få sekunder, men nu har du i det mindste muligheden for at blive yderligere informeret om den nye Zero FXE på producentens hjemmeside.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start