Ny Zero FXE i Juli - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Zero FXE i Juli

Får den 110 hk / 190 Nm?
Steffen Olesen
05/07-2021 kl. 07:49

Det bliver interessant at se, hvad den snarligt kommende tilføjelse til modelprogrammet hos amerikanske Zero Motorcycles indebærer.
Udover annonceringen af at producenten 13. Juli præsenterer en ny model med navnet Zero FXE har vi kun et sløret billede at forholde os til, hvor vi kan se at modellen er af Motard typen.
Zero motorcycles fortæller ikke blot om lanceringen af den kommende nye model via opslag på sociale medier, for nyheden har faktisk også allerede fået en plads på producentens hjemmeside, hvor modelnavnet FXE figurer under kategorien NEW.

Hvad nyheden reelt kommer til at byde på, er endnu uvist, for Zero Motorcycles holder foreløbig kortene tæt til kroppen vedrørende tekniske specifikationer.
Men på Zero SFX og Zero FX yder motoren i stærkeste udgave 33 kW, og det kunne være et rigtig spændende tiltag, hvis den nye Zero FXE udstyres med 110 hk / 190 Nm motoren vi kender fra Zero SR/F og Zero SR/S.
Vi testede den velkørende urbane elektriske pendler Zero SR/F sidste forår, hvor især motorens massive moment imponerede.

Ønskes bedre beskyttelse imod elementernes rasen, har Zero motorcycles også en købeklædt søstermodel til Zero SR/F på modelprogrammet.
Kort tid efter prøvekørslen af SR/F fik vi mulighed for et prøvekøre Zero SR/S, som udover at byde på bedre vindbeskyttelse gav en lidt mere sportsligt orienteret køreoplevelse.

Om vi skulle være så heldige, at den nye Zero FXE vitterligt udstyres med den stærke motor, må vi vente nogle dage på at finde ud af.
Men det ville i vores øjne være et rigtig spændende træk.
Det skulle ikke være noget problem, at sende en motard med 110 hk / 190 Nm skrå gennem svingene. 😉

Vi noterer 13. Juli i kalenderen, og holder naturligvis vores læsere opdateret straks der er nyt fra officielt hold.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start