Verge opruster med ny velkvalificeret økonomichef - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Verge opruster med ny velkvalificeret økonomichef

Mark Wilson har en fortid hos blandt andet Aston Martin og Mclaren.
CO
11/08-2023 kl. 09:29

Det er ikke mere end nogle uger siden MagaCin som det første og eneste danske medie prøvekørte den elektriske Verge TS Pro i Danmark, og ved den lejlighed blev vi ikke blot opdateret på de seneste fremskridt vedrørende den specifikke motorcykel samt produktion og levering af mærkets motorcykler generelt, men hørte også om andre spændende tiltag hos den finske motorcykelproducent.

I forbindelse med prøvekørslen blev vi blandt andet orienteret om, at levering af mærkets motorcykler er indledt for europæiske kunder, vi var allerede forinden bekendt med, at virksomheden i år etablerede en fysisk butik i Monaco, vi erfarede at Marketing Manager Spencer Cutlan, som vi har kendt gennem en længere årrække ikke længere er hos Verge, men nu arbejder for Tesla, og vi blev informeret om, at Verge i den nærmeste fremtid vil etablere fysiske butikker i Barcelona, Berlin og Hamburg.
Men vi hørte ikke noget om, at Verge Motorcycles havde planer om at ansætte en ny økonomichef.

Ny CFO hos Verge Motorcycles
Den information måtte vi selv læse os til i dette nyligt frigivne nyhedsbrev fra den finske motorcykelproducent, og det er ikke nogen nybegynder i branchen, der har tiltrådt stillingen som Chief Financial Officer hos Verge Motorcycles.
Mark Wilson har nemlig mere end tyve års erfaring i den automotive industri, med en fortid hos kendte mærker som blandt andet EVP & CFO for Aston Martin Lagonda Plc og var forud for det ansat hos navnkundige McLaren.

Masser af interessant nyt fra Verge
Der er som tidligere beskrevet her på MagaCin fuld fart over feltet hos Verge Motorcycles, der eksempelvis i år har lanceret en Ny Verge TS Ultra med 201 hk og 1200 Nm, efterfølgende præsenterede Verge Mika Häkkinen Signature Edition med et hårrejsende dansk prisskilt på 600.000 kroner, og i sidste måned annoncerede, at Verge motorcykler fremover skal kunne oplades via NACS (North American Charging Standard) på Tesla’s omfattende netværk af ladestationer.
Det kan du læse mere om i artiklen der er linket til under dette afsnit.Global ekspansion
Europæiske kunder er altså tidligere på året begyndt at modtage deres motorcykler, og Verge Motorcycles har udover en lancering af mærkets motorcykler på det amerikanske marked i sigtekornet inden udgangen af 2023 også planer om at ekspandere globalt.
Med en bestående massiv ordrebeholdning der er i voldsom vækst og planerne om verdensomspændende ekspansion, er der i sagens natur brug for velkvalificeret personale til at håndtere økonomien.
Og det er her Mark Wilson, som er uddannet ved Univeristy of Northampton, og har fungeret som rådgiver for Verge Motorcycles siden Marts måned 2023 kommer ind i billedet, da både øget produktion, intensiveret markedsføring og opskalering af produktionsfaciliteter kræver investeringer.
Mark Wilson’s speciale er netop at tiltrække investeringer og skabe vækst i forbindelse med internationale operationer.

Mark Wilson er i forbindelse med sin ansættelse frit oversat citeret for følgende:
“Verge’s unikke innovation, state-of-the-art design og ambitiøse vision tiltrækker enorm interesse blandt internationale investorer på trods af et udfordret økonomisk miljø.
Dette er en vigtig fase for firmaet, da der skal opskaleres for at møde den øgede globale efterspørgsel.
Med en ordrebeholdning der strækker sig ind i næste år, må Verge Motorcycles knokle på for at tage førertrøjen i segmentet for elektriske superbikes.
Jeg er begejstret for at tiltræde stillingen i så spændende og dynamisk en virksomhed.”

Og Chief Technology Officer hos Verge Motorcycles Marko Lehtimäki der er mindst lige så begejstret for Mark Wilson’s ansættelse, er i nyhedsbrevet frit oversat citeret for følgende:
Mark Wilson’s ekspertise og store erfaring i bilindustrien er ekstremt værdifuld for Verge, især på dette tidspunkt i vores vækst.
Firmaets ordrebøger fyldes med accelererende hast, og med fremtidige investeringer vil firmaet sikre sig, at kapaciteten øges for at møde efterspørgslen.
Mark har uden sammenligning den bedste erfaring på det område.
Firmaet indtræder nu i en ny æra
.”

Tillykke til både Verge Motorcycles og Mark Wilson, der nu skal få endnu mere gang i butikken.
Det finske mærkes motorcykler må betegnes som både innovative, ret usædvanlige og spændende, og det bliver ret interessant at følge firmaets fremtidige udvikling.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start