Ural Motorcycles markerer igen standpunkt i forhold til Putin's vanvid - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ural Motorcycles markerer igen standpunkt i forhold til Putin’s vanvid

Ural Motorcycles følte sig magtesløse i forhold til at stoppe raketterne og vanviddet, men det tidligere russiske mærkes holdning er ikke til at tage fejl af.
CO
25/02-2023 kl. 09:48

Den russiske præsident kalder det en militær specialoperation, imens ret mange andre kalder det en invasion af Ukraine.
Årsdagen for den modbydelige forbrydelse blev i går markeret på en lang række måder i mage nationer, og i hvert fald én motorcykelproducent har draget den ultimative konsekvens af det russiske angreb på Ukraine og landets befolkning.
Nemlig Ural Motorcycle, hvor mærkets motorcykler tidligere blev produceret i Rusland.

Sidste år kunne du læse her på MagaCin, at Ural Motorcycles flyttede produktionen fra Rusland til Kasakhstan, det var også sidste år Ural fik samlet den første motorcykel på den nye fabrik i det russiske naboland, og kort tid efter nytår var Ural på banen med en udmelding om, at samtlige motorcykler man fremstiller i 2023 leveres med et skilt med teksten Never Give Up.

Keep on Going
I går var der endnu en håndfast udmelding fra Ural Motorcycles med overskriften Keep On Going, som det tidligere russiske mærke både har delt på sin blog og rundsendt som pressemeddelelse.
Dermed burde den sidste eventuelle tvivl om virksomhedens ansattes holdning til den russiske invasionen være ryddet af vejen.

Vanvid
Frit oversat skriver teamet fra Ural således.-
“Den 24. Februar 2022 udspillede en uforståelig tragedie sig for hele verden.
Imens vi følte os totalt magtesløse med hensyn til at stoppe raketterne og vanviddet, lovede vi at gøre den ene ting vi kunne gøre.
At holde Ural i live, at beskytte vores ansatte og at være der for vores kunder imod alle odds.
I dag, et år senere, kan vi sige at vi gjorde det.


Vores team har arbejdet utrætteligt døgnet rundt for at holde produktionen kørende, og hver eneste motorcykel der triller ud fra vores nye hjem, er ikke blot af den bedste kvalitet siden vi overtog mærket for lidt mere end tyve år siden, men også det synlige bevis på vores forpligtelse til livet.

Vi er evigt taknemmelige for de af vores kunder over hele verden, som støtter og tror på os.
Kør sikkert og spred lyset.
Here’s to Life!


The Team at Ural.”

Mange virksomheder verden over har udtrykt deres holdning vedrørende Putin og hans blodige projekt, men det er måske lidt bemærkelsesværdigt, at en tidligere russisk virksomhed ikke blot har rykket teltpælene op og forladt hjemlandet, men også udstyrer årets motorcykler med et skilt med opfordringen til aldrig at give op, og oven i købet betegner den russiske invasion decideret som vanvid.

Ural Motorcycles’ seneste udmelding skal nok vække anerkendelse mange steder, men mon ikke også der i hvert fald er et enkelt sted, hvor øjenbrynene ryger et stykke i vejret.

Never Give Up og Keep on Going.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start