Triumph slår nye toner an med Gibson - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Triumph slår nye toner an med Gibson

Triumph Bonneville Gibson Les Paul Limited Edition?
CO
01/03-2022 kl. 15:45

Det er ikke mere end en uge siden du kunne læse her på MagaCin, at engelske Triumph Motorcycles har indgået et samarbejde med schweiziske Breitling, som er kendt vidt og bredt for sine eksklusive armbåndsure.
I den anledning så vi den nye Triumph Speed Twin Breitling Limited Edition præsenteret, hvor de 270 nummererede eksemplarer kan leveres med et medfølgende nummermatchende armbåndsur fra Breitling, hvis man tilfældigvis skulle have DKr. 40.550,- i overskud til den slags.

Men Triumph Motorcycles spiller så at sige på flere strenge, og slår nu nye toner an.
For nu har den engelske motorcykelproducent også indgået et partnerskab med den amerikanske guitarproducent Gibson, hvor parterne ønsker at bakke op om the Distinguished Gentleman’s Ride.
Det kan du læse mere om på Triumph’s hjemmeside, hvor der skal scrolles lidt ned på siden.
Og derudover fremgår det af DGR’s opslag på sociale medier.

Distinguished Gentlemen’s Ride afvikles efter planen i år Søndag d. 22. Maj. og du kan tilmelde dig her.

1902 tilfældigt eller blot pudsigt sammenfald?
Om det har været en faktor i samarbejdet, eller om det blot er et pudsigt sammenfald, at Gibson Guitar Company blev grundlagt i 1902 af Orville H. Gibson i Kalamazoo, Michigan – USA, og at Triumph Motorcycles også blev grundlagt i 1902 af Siegfried Bettman, skal vi ikke kunne sige.
Også selv om det måske er lidt snyd, at den aller første Triumph motorcykel som bekendt blev fremstillet 1901.
Men der er selvfølgelig også det andet væsentlige sammenfald af årgange, som ser knap så tilfældigt ud.

1959 Triumph Bonneville og 1959 Gibson Les Paul Standard
Partnerskabet mellem Triumph Motorcycle og Gibson kommer for Triumph’s vedkommende formentlig til udtryk i en motorcykel, der både hylder den legendariske 1959 Gibson Les Paul Standard – som er genopstået i en reproduktion til den beskedne sum af $6,699.00 – og den lige så legendariske Triumph Bonneville T120 fra samme år.
6,699.00 amerikanske dollars svarer efter aktuel valutakurs til Dkr. 44.506,82,- hvilket er ca. 10% mere end der skulle lægges for Breitling armbåndsuret, der kunne købes sammen med Triumph Speed Twin Breitling Limited Edition.

Afsløres 22. Marts
Men det er blot et forsigtigt gæt.
Og vi kommer nok ikke svaret nærmere, før resultatet af partnerskabet mellem den ikoniske motorcykelproducent og det lige så ikoniske amerikanske Guitar mærke offentliggøres 22. Marts.
Det følger vi selvsagt op på, og holder som altid vores læsere opdateret.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start