Tre elektriske Kawa'er i 2022 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tre elektriske Kawa’er i 2022

Kawasaki lover tre elektriske modeller inden udgangen af 2022
Steffen F. Olesen
28/11-2021 kl. 06:00

I artiklen Kawasaki vil være endnu grønnere fra oktober kunne vi fortælle, at den japanske producent sigtede mod en ny retning med nye produkter.
Om det nye mål i sigte kunne chefen for det nyligt etablerede Kawasaki Motors Ldt. fortælle, at mc-divisionen stræber efter at introducere ti nye elektriske eller hybrid motorcykler inden 2025. Til det gik snakken her på redaktionen på, at hvis det skulle kunne lade sig gøre, så må producenten hellere se at komme i gang.
Vi ved, at Kawasaki i flere år har haft en elektrisk model i gemmerne, men at de har ventet på det helt rigtige tidspunkt at hoppe med på el-vognen; og nu ser det altså ud til, at tiden er kommet.

Under Kawasaki’s præsentation på EICMA i tirsdags afslørede Hiroshi Ito nemlig, at producenten allerede inden udgangen af 2022 vil afsløre tre elektriske modeller.

Vi beklager lydkvaliteten i ovenstående klip fra EICMA, og kommer derfor her med en gengivelse af den spændende udmelding:
“I would like to share a new commitment with you now. Next year, in 2022, we will show a minimum of three electric vehicles globally. That is a promise.”.

Hvilke modeller der er tale om ved vi endnu ikke, men man kunne sagtens forestille sig, at Kawasaki – udover modellen Endeavor – sætter stærkt ind på mellemklasseområdet, og måske også en MX-model.
Det er nemlig segmenter som er yderst populære verden over, og så ved vi jo også, at producenten arbejder med alternative metoder til større og mere potente motorer, så de står nok ikke først for skud.
Tilbage i marts måned søgte Kawasaki nemlig patent på en dual-injected H2 motor som kører på brint, og ved at kombinere drivmidlet med H2 kompressoren mener man faktisk, at målet om nul emission kan nås sammen med en forøgelse af effekt.

Vi følger naturligvis op på historien så snart vi kan få lokket mere information ud af pålidelige kilder, og lader indtil videre budene få frit spil.

Hvilken model tror du bliver den første produktionsklare el-mc fra Kawasaki?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start