Elektrisk Kawasaki med bakgear - Kawasaki EV Endeavor
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Elektrisk Kawasaki med bakgear

De seneste videoer med Kawasaki EV Endeavor
CO
01/06-2020 kl. 06:00

Det er tidlig morgen, og mange af os har end ikke fået gnedet søvnen ud af øjnene.

Men hos Kawasaki Heavy Industries er der fuld gang i butikken, og dette opslag på sociale medier med tilhørende video er delt for mindre end en time siden.

Vi HAR forsøgt at fravriste Kawasaki lidt informationer om producentens elektriske Kawasaki EV Endeavor, som du kunne læse om her på siden i April måned, men vi må stadig nøjes med video.

Den seneste dugfriske video er den 8. af 10 videoer i rækken med den elektriske motorcykel, så vi nærmer os tilsyneladende afslutningen med hensyn til teaser videoer, og tildeles forhåbentlig snart lidt mere konkret information… som eksempelvis et datablad, dato for lancering samt dansk pris.

Artiklen fortsættes under opslaget

I den ottende video ser vi, at der tilbydes flere opladningsmuligheder på Kawasaki EV Endeavor – herunder hurtigopladning – og på videoen herunder der også er frigivet for nylig, ses hvordan regeneration af energi kan kontrolleres manuelt med venstre tommelfinger. Et banebrydende tiltag vi ikke tidligere har set på en elektrisk motorcykel.

Artiklen fortsættes under videoen

Men det er ikke det eneste innovative indslag på Kawasaki EV Endeavor, for modellen er faktisk også udstyret med bakgear. Se videoen herunder der er frigivet under overskriften Head in a new direction.

Man må sige at Kawasaki går i en ny retning med denne elektriske motorcykel… og fremtidige ejere får også mulighed for at køre i en lidt anden retning end de er vant til.

Artiklen fortsættes under videoen

Det er altså ikke specielt besværligt at bakke Kawasaki EV Endeavor ud fra rækken af parkerede motorcykler på træfpladsen, og vi formoder at 'bakgearet' er udstyret med en eller anden form for hastighedsbegrænsning.

Det ville være lidt underligt, hvis modellen har fuld effekt i bakgear, og Bent betjent ville nok også tabe underkæben, hvis modellen kom drønende baglæns forbi på motorvejen.

Vi er nået til den ottende video i rækken for den kommende Kawasaki EV Endeavor, og vi følger naturligvis udviklingen i sagen med største opmærksomhed.

Vi gætter på at en produktionsklar udgave præsenteres officielt i indeværende år.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start