Top Gear værters Ducati sælges - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Top Gear værters Ducati sælges

Richard Hammond og James Mays Ducati 851 bortauktioneres
CO
19/08-2020 kl. 08:55

Millioner af tv-seere verden over, er gennem årene blevet underholdt af Top Gear værterne Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May.
I det mest sete faktuelle tv-program nogensinde fokuseres der fortrinsvis på biler, men fra tid til anden har motorcykler også fundet vej til showet.
Nu har du mulighed for at købe en motorcykel, som tidligere har været ejet og kørt af både Richard Hammond og James May.

To værter vilde med motorcykler
Hvor Jeremy Clarkson oftest kun har et fnys tilovers for de motoriserede tohjulere, er situationen en ganske anden for de to andre studieværter. Både Richard Hammond – der under nedlukningen filmede sin egen alternative version af Long Way Round – og kollegaen James May, deler nemlig helt privat interessen for motorcykler med vi andre MC-tosser.

Hammond’s motorcykler
Der er ingen tvivl om, at de tre studieværter har tjent kassen på det populære tv-show.
Derfor kan det ikke komme bag på nogen, at de tre musketerers private garager indeholder en lang række misundelsesværdige køretøjer.
Men hverken Hammond eller May’s garager er udelukkende forbeholdt fede biler.
Se videoen lige nedenunder, hvor du får et glimt af nogle Richard Hammonds egne motorcykler.

James Mays motorcykler
Videoen længere nede med et galleri af nogle af James Mays tidligere og nuværende motorcykler er noget anderledes skruet sammen.
Her får vi et udmærket indtryk af alsidigheden i studieværtens interesse for motorcykler, når modeller som Ducati 900 SS, Honda CBR600RR, en 1971’er Kawa 250’er, Guzzi California, Ossa 250, Triumph S3, Honda RC 30 og mange andre modelnavne flimrer henover skærmen.

Studieværters Ducati 851 bortauktioneres
Der hersker altså ingen tvivl om de to Top Gear værters fælles interesse for motorcykler, men de har mere end interessen til fælles.
For Hammond og May har nemlig været skiftende ejere af den samme motorcykel, og nu kan du blive den næste ejer i rækken.
James May købte i 1991 en Ducati 851, som han sidenhen solgte til Richard Hammond, der efterfølgende solgte motorcyklen til den nuværende ejer.
Og det er netop den motorcykel med blot 25.250 km på tælleren som bortauktioneres via auktionshuset Chartehouse Auctioneers and Valuers d. 27. August, hvor der udover netop denne model også bortauktioneres en masse andre spændende motorcykler.

Lot 242
1991 Ducati 851’eren tilsat et dobbelt drys kendisfaktor bortauktioneres som Lot 242 og er værdisat til £10.000-12.000
For en god ordens skyld får du også lige et direkte link til eventuelt budgivning her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start