To nye terrængående modeller fra MV Agusta - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

To nye terrængående modeller fra MV Agusta

MV Agusta's Lucky Explorer Project
Steffen Olesen
18/11-2021 kl. 06:00

Markedet for motorcykler i Adventure segmentet synes umætteligt, og de fleste mærker har efterhånden en eller flere af de terrængående modeller på programmet, hvoraf nogle blot visuelt fremstår som knoldhoppere – men reelt er bedre egnet på asfalteret underlag – imens andre rent faktisk excellerer i udfordrende terræn.

Nu melder MV Agusta sig i konkurrencen om lukrative markedsandele i segmentet med annonceringen af Lucky Explorer Project, hvor det italienske mærke i nærmeste fremtid præsenterer to nye modeller.
Og det bliver formentlig to kompetente terrængående nyheder.

Som det fremgår af brudstykker i teksten i både opslag på sociale medier, den rundsendte pressemeddelelse og den dedikerede Lucky Explorer Project hjemmeside, som er etableret til lejligheden, får vi nemlig snart mulighed for at drive every day in your Paris-Dakar, at samle passionerede tilhængere af Rally Raid og off-road-racing samt opleve ånden i eventyret og friheden, som er fundamentet for det ambitiøse projekt.

Det er i hvert fald nogle af de svulstige fraser, som anvendes i forbindelse med annoncering af nyheden.
Vi ser nærmest ikke længere nogen nyhed fra motorcykelproducenterne uden at den er ledsaget af en stump video.
Så den inkluderer vi også lige for en god ordens skyld.

Med en video helt uden kørsel på asfalt burde bunden vel egentlig være lagt, for hvad vi kan forvente at se i forbindelse med den nært forestående mc-messe EICMA i Italien.
For som du kan se på billedet over artiklen og på hjemmesiden der er tilegnet Lucky Explorer Project – hvor nedtællingen i øvrigt allerede er i gang – får vi mere at vide på mandag, og selvfølgelig også når dørene slås op på EICMA.

Et spændende projekt fra MV Agusta, som måske endda kan betegnes som en herlig afvigelse fra den nærmest endeløse strøm af såkaldte Limited Edition’s fra italienerne.
Vi skal i hvert fald forbi stand M48 i Fiera Milano på tirsdag, og følger naturligvis som altid hurtigst muligt op med billeder og beskrivelse her på siden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start