Speciel Royal Enfield Interceptor netop landet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Speciel Royal Enfield Interceptor netop landet

Philip fra København er nu indehaver af landets eneste Royal Enfield Interceptor 650 120th Anniversary Edition.
Steffen F. Olesen
17/06-2022 kl. 06:42

I marts måned præsenterede Royal Enfield en helt speciel version af deres nye vin på gamle flasker, i form af nummererede Royal Enfield Interceptor 650 og Continental GT 650, med nogle frække detaljer i anledning af virksomhedens 120-års jubilæum.
Det skete i et begrænset oplag på blot 480 stk., hvoraf 120 eksemplarer skulle skibes til Europa. Og skulle man være heldig at få fingrene i en af de sorte perler fra Royal Enfield, måtte man være ret skarp på tasterne.

Salget af disse kom nemlig til at foregå efter først-til-mølle-princippet på en dedikeret hjemmeside, som blev offentliggjort samme dag som der blev åbnet for salget, og ifølge den danske importør i den lille nordjyske havneby Sæby, så blev modellerne ved en lignende begivenhed i Indien solgt på ret få timer.

Danmarks eneste
Så som du nok kan forstå, handlede det om at sidde klar ved tasterne da salget startede d. 7/3 kl. 18:30, og det var netop hvad Philip fra København gjorde.
Og som du kan se på billedet herunder, så er Philip godt tilfreds med sit seneste indkøb.

Philip får udleveret sin nye motorcykel hos Københavns Motorcykel Center

Og vi kan da egentlig godt forstå, at så stort et smil dukker op på Philips ansigt, for som du kunne læse i testen fra dengang vi havde både Interceptor og Continental GT en tur gennem møllen, så er modellen en samlet pakke der rent skulpturelt fremstår som en ægte klassisk englænder, men hvor du slipper for at bruge endeløse nætter på at gennemlæse en tommetyk brugermanual.

Med andre ord har Philip altså erhvervet sig et ret sjældent eksemplar af en cool udseende Royal Enfield med fokus på detaljer, hvor han ikke skal bekymre sig om alskens elektronik, men i stedet kan nyde turen ud på Langelinie, til Roskilde Havn o. lign.

Ruten går ad mindernes boulevard
Da MagaCin have de klassisk udseende modeller til test, nappede testpiloterne en tur ned af mindernes boulevard. For selvom den ældste af forsøgskaninerne forgæves famlede efter en kickstarter med højre fod, så var der alligevel tid til at suge en masse indtryk til sig. Og ret hurtigt stod det klart, at de 1970-80’er agtige køreegenskaber matchede modellernes udseende så rigeligt.

Og som Carsten så flot siger det, så imponerer hverken Royal Interceptor eller Continental GT specielt ved race-pace, men det er faktisk helt okay. For tempoet som misklæder 650’erne, er slet ikke en del af konceptet for disse rasende flotte moderne klassikere.
Og hvis man kører rigtig rask, så kan folk jo heller ikke nå at nyde synet.

The’løk
Stort tillykke til Philip, som var så heldig at vinde i lotteriet, og nu er indehaver af en ret speciel Royal Enfield Interceptor.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start