Smugkig: Seneste billeder af Honda Hawk 11 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Smugkig: Seneste billeder af Honda Hawk 11

Se de seneste billeder og video af Honda Hawk 11
Steffen F. Olesen
19/03-2022 kl. 04:13

I dag præsenteres Honda Hawk 11, og MagaCin sidder som vanligt klar ved tasterne, så du kan læse om den nye model hurtigst muligt. Men er morgenkaffen allerede løbet gennem maskinen, og kan du simpelthen bare ikke vente, så kan du faktisk allerede nu få et smugkig på Hondas seneste kreation.

Den indledende runde
Når en ny model skal præsenteres – uanset hvilken producent der er tale om – så drypper der i tiden op til lanceringen teaservideoer og spionfotos ud på nettet, og første gang vi kunne præsentere en video af Hawk 11 her på siden var i slutningen af februar i artiklen Ny Honda Hawk 11 lige på trapperne?
Ret kort tid efter dukkede endnu en teaser frem, og for kun to dage siden stødte vi på et ret afslørende billede af modellen på Twitter.

Seneste indblik
Der er endnu ikke sluppet noget ud omkring tekniske specifikationer, men den nye Honda Hawk11 skulle angiveligt være baseret på Africa Twin, og det passer vel egentlig meget godt med henvisningen til, at “man fuldt ud mærker motorens hjerteslag og udstødningslyd”.
Den danske Honda importør har endnu heller ikke noget nyt om specs, levering eller pris, men til gengæld kan vi lede de som ikke kan vente på den nært forestående præsentation endnu tættere på Hawk 11.

Er du derimod ikke interesseret i at vide for meget inden den officielle præsentation, så skal du ikke gå ind på linket herunder, som hiver dig med ind i et digitalt japansk showroom, der giver det hidtil bedste indblik i den lille ny fra Honda.

Inde i det digitale showroom står en 360-graders rendering af Honda Hawk 11, som man kan dreje og zoome ind på lige så tosset man har lyst til.
Ydermere er det muligt at se rigtige billeder af modellen ovenfra, af instrumenteringen og faktisk også at høre modellen startet.

Showroom med teaservideo

Er det heller ikke nok for dig, så kan du klikke på teaseren i højre side af showroomet (som vist på billedet ovenfor).
Videoen er uden tvivl den mest afslørende hidtil, og giver for alvor et indblik i hvordan virkelighedens Honda Hawk 11 ser ud.

Kig forbi eller klik på klokken
Som nævnt indledningsvis, så sidder vi klar ved tasterne så snart modellen præsenteres. Så slå et sving forbi MagaCin omkring middag, hvor vi forventer at have mere information omkring Honda Hawk 11 klar til dig, eller alternativt klik på den lille klokke nede i højre hjørne af siden… Så sender vi dig en notifikation så snart vi ved mere.

MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!

Bliv abonnent og få ubegrænset adgang til alle nyheder, tests, videoer og fordele på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start