Smugkig: Sådan kommer Ducatis nye el-MC til at se ud
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Smugkig: Ond el-MC fra Ducati

Aerodynamisk ondskab fra Ducati
Mathias B. Høj
21/01-2019 kl. 11:15

Helligbrøde, vil mangt en Ducatisti sikkert mene – for lyden af en Ducati er netop indbegrebet af det essentielle i, hvad der gør en Ducati lækker. Men som en global MC-producent vil det være kortsynet at afskære sig fra den del af markedet, som elektriske motorcykler kommer til at opfylde i fremtiden. Om man så kan lide det eller ej.

Når det er sagt, er det noget af en laber konceptmodel, Ducati har fremvist. Et simpelt, men meget aggressivt design, som sikkert kan medvirke til at vinde kunder over på den elektriske side. Ducatis administrerende direktør, Claudio Domenicali, har for nylig udtalt at “fremtiden er elektrisk” og at Ducati ikke er langt fra at kunne starte decideret masseproduktion af elektriske motorcykler op.

Ducati Zero hedder modellen – hvilket kan tolkes på flere måder. Ikke mindst som en krigserklæring til Zero Motorcycles,

At Ducati også vil kunne tilbyde sine kunder elektriske produkter er ikke overraskende – men det er overraskende at de så tæt på at kunne starte en produktion op. Harley-Davidson har just lanceret sin LiveWire, men selv i Italien vil Ducati få kamp til stregen fra Energica.

Der er intet meldt ud om priserne, men undertegnede vil æde sin gamle styrthjelm på, at priserne holder sig oppe i premiumniveauet. Og derved vil nærliggende konkurrenter være eksempelvis lynhurtige Lightning, frem for producenter som Super SOCO, med lavere specs og mere folkelige priser.

Hidtil har Zero Motorcycles været nogle af de mest kendte producenter af elektriske motorcykler – og det er ikke lang tid siden MagaCin testede én. Spændende om Ducatis indtræden på markedet kommer til at ændre radikalt på det.

Del med en ven

0 personer snakker om “Smugkig: Ond el-MC fra Ducati

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start