Skjern MC modtager ærespris - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Skjern MC modtager ærespris

Den danske Honda importør overrakte for nyligt en ærespris til folkene hos Skjern MC som tak for en ekstraordinær indsats.
Steffen F. Olesen
20/02-2023 kl. 09:59

Vi skal da lige love for, at den danske Honda importør er i hopla! Og det kan vi egentlig godt forstå, da 2022 bød på en rekordstor markedsandel bestående af bevingede modeller.
Det fejrede man blandt andet ved at vise sin taknemmelighed til årets Honda forhandler, som denne gang var MC Syd i Rødding.

Men fejring og værdsættelse stopper ikke her; for det fornemme glastrofæ du ser ovenfor, har faktisk en søster med et andet efternavn.

The Power of Dreams
Der er ingen tvivl om, at man skal arbejde for at komme frem i livet. Men nogle gange kan det hjælpe en godt på vej, hvis man sideløbende med det hårde arbejde har en drøm, og det har Morten Grønbæk og teamet hos Skjern MC.
En drøm om at udvikle forretningen og se det hårde arbejde samt store investeringer bære frugt, og en drøm som sidste år blev til virkelighed.

På billedet herover ser vi i midten indehaver af Skjern MC, Morten Grønbæk, som stolt holder førnævnte søster-trofæ, skulder ved skulder med Morten Agerbæk og Mads Hansen fra Vilh. Nellemann Handelsselskab, som blandt andet står for den danske import af Honda motorcykler.

Disse flinke fyre fra Honda smuttede for nyligt en tur til Skjern for at overrække æresprisen The Power of Dreams, hvis navn står rigtig godt mål med tanken bag, som er at påskønne en forhandlers ekstraordinære indsats på alle parametre, og ikke blot salgstal.

The Power Of Dreams fra Honda er vores ærespris. Det er en pris, vi kun har givet 2 gange før, og den gives til en forhandler, der har gjort noget helt ekstraordinært for Honda. Det har Morten og Skjern MC i den grad gjort. Skjern MC har flyttet deres salg af nye Honda Motorcykler utroligt meget på kort tid. Udover det har de i stort omfang investeret både økonomi og tid i at lave en lækker og tidssvarende forretning, som indfrier alle krav og mere til når en kunde besøger en forretning nu til dags, siger salgschef hos Honda Motorcykler Mads Hansen.

Og hos personalet hos Skjern MC betyder det utrolig meget, at det arbejde man har lagt i den daglige udvikling af forretningen ikke kun bliver værdsat af kunder, men også af Honda importøren.

At få The Power Of Dreams prisen fra Honda betyder alt. Det er en påskønnelse af at vores daglige hårde arbejde og store investeringer bærer frugt, siger Morten Grønbæk.

Men det er jo ikke for sjov at man satser og drømmer stort, og Morten Grønbæk kan da også allerede konstatere at tiltagene har betydet, at der ruller flere Honda motorcykler ud af døren i Skjern.

Vi har lykkedes med at få flere nye Honda motorcykler ud at køre, og mere Honda-arbejde på værkstedet – og dette bl.a. takket være bredere udvalg i forretningen, samt omfattende renovering af denne.

Slutteligt siger Morten Grønbæk, at prisen har givet blod på tanden efter at gøre det endnu bedre.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start