Potentiel køber forsvandt med motorcyklen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Potentiel køber forsvandt med motorcyklen

Tyverier af både ATV og motorcykel under prøvekørsel i Aarhus V i forbindelse med salg i denne uge.
CO
28/01-2023 kl. 11:24

Sælgere af motorcykler i og området omkring Aarhus bør i denne tid tilsyneladende være ekstra opmærksomme, før motorcyklen udleveres til prøvekørsel i forbindelse med salg.

Det er p***e hamrende irriterende, når langfingrede elementer ikke kan holde snitterne fra folks motorcykler.
Men heldigvis lykkes det ind i mellem, at fange de lyssky individer, som da Københavns Politi for nylig anholdt en Harley-tyv.

Stjæles under prøvekørsel
Sådan går det imidlertid ikke altid, og nu er der et nyt eksempel på, hvordan man risikerer at få stjålet motorcyklen.
Fænomenet med at køber får stjålet sin motorcykel af en potentiel køber i forbindelse med prøvekørsel, er slet ikke ukendt, og TV2 Østjylland beskrev for et par dage siden i artiklen Sendte køber på prøvetur og mistede motorcykel endnu et par tilfælde i den kategori i denne uge.
Tyverierne er anmeldt til politiet, og Østjyllands Politi som har set en række sager med lignende fremgangsmåde opfordrer derfor til i Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 26. januar 2023 i afsnittet ATV og motorcykel stjålet efter prøvekørsel, at man altid sikrer sig billed-id og ser et gyldigt kørekort, inden man låner sit køretøj ud.

Begge tilfælde i Aarhus V
I følge døgnrapporten blev en 22-årig kvinde i Aarhus V tirsdag i denne uge snydt, da hun havde sat en ATV til salg, og den potentielle køber forsvandt med køretøjet under en prøvetur.
Derudover fremgår det af døgnrapporten, at en 32-årig mand – også i Aarhus V – i onsdags var ude for noget tilsvarende, da det sidste glimt af den potentielle køber blev synet af tyvens ryg.
Den potentielle køber forsvandt nemlig også i dette tilfælde med køretøjet under en prøvetur.

Det ser altså desværre ud til, at specielt borgerne i Aarhus V i denne tid skal være ekstra opmærksomme på potentielle køberes identitet, inden motorcyklen overdrages til prøvekørsel.

Tillid er godt, men kontrol er åbenbart bedre.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start