Politiet sigter 20 for støj - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Politiet sigter 20 for støj

Færdselsindsats ved Skovsøen i dag
Steffen Olesen
27/05-2021 kl. 23:38

Politiet var i dag til stede i tidsrummet 17-21 ved et populært mødested i Odense for motorcyklister, og der blev det etatens holdning til larmende motorcykler tydeliggjort for en række motorcyklister.
For ikke mindre end 20 af 23 kontrollerede motorcykler ved Skovsøen blev vurderet ulovlige, sigtet for støj samt synsindkaldt.
Det fremgår både af Fyns Politi’s hjemmeside, samt etatens opslag på sociale medier.

Vi har det sidste års tid set en skærpet indsats mod såkaldt larmende motorcykler ikke blot i udlandet, men også i lille Dannevang.
Sidste år kunne vi viderebringe nyheden om, at måleudstyr var indkøbt, at proceduren for støjmåling af motorcykler på stedet var på plads, og at etatens udsendte dermed fik mulighed for at servicere dig med en øjeblikkelig støjmåling.

Fyns Politi informerer efter dagens aktion om, at der blev udstedet bøder for i alt kr. 66.500,-
På Facebook oplyser gruppen Skovsøen – MC torsdags træf, at motorcyklister og andre med interesse for motorcykler mødes hver torsdag ved Skovsøen – Skovalleen – 5230 Odense.
Om etatens udsendte generelt interesserer sig for motorcykler fremgår ikke af Fyns Politi’s beretning efter aktionen.
Men det det blev vist fastslået i dag, at de er ret interesserede i motorcyklernes udstødning.

Del med en ven

3 personer snakker om “Politiet sigter 20 for støj

  1. Tjaa.. ud fra billederne så ser det jo ud til at der var rigtig mange hvis ikke virkelig mange samlet.. hvis der var kun var 20 som blev plukket ud af måske 300 eller mange flere samlet set over hele arrangementet i tidsrummet 17-21, så arghh ‘come-on mand’.. 😉 ..for det er da langt fra en nogen sensation historie. Det jo nærmest flot at der kun var så få med potentielle ‘ støj problemer’. Sååå.. en lidt mere nuanceret journalist tilgang til historien kunne ha’ været ønskeligt.. 😉 En interessant tanke kunne være en støjmåling ved Åboulevarden, Amagerbrogade eller andetsteds befærdet ‘populært vejforløb’ med støj måling i mente.. for der vil pengene vælte ind..

  2. Hej Per
    Følg linket i artiklen og kig indenfor hos Facebook gruppen Skovsøen – MC torsdags træf.
    Der finder du billeder fra dagen, og kan holde dig opdateret på gruppens aktiviteter som eksempelvis fællesture og se hvornår motorcyklister mødes ved Skovsøen.

  3. Jeg vil egentlig give Per ret. Ikke alle har Facebook og har man det så skal man være medlem af den gruppe der linkes til. Så man kan altså ikke se de billeder som CO omtaler.

Skriv et svar

Giver børn en ny start