Pierer Mobility Group vokser - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Pierer Mobility Group vokser

Pierer Mobility annoncerer erhvervelsen af endnu et brand.
Steffen F. Olesen
23/05-2024 kl. 06:05

Siden 2023 har Pierer Mobility Group, der som bekendt ejer blandt andet KTM, GASGAS, Husqvarna og 50,1% af MV Agusta, stået for distribution af kinesiske CFMoto i England, Spanien, Tyskland, Østrig og Schweiz. Og nu styrker de samarbejdet yderligere, da Pierer Mobility Group fra i år også skal stå for europæisk distribution af produkter fra kinesernes datterselskab, Zeeho.

Zeeho blev stiftet tilbage i 2020, og har de sidste tre og et halvt år solgt på den gode side af 10.000 enheder i hjemlandet, men nu er tiden angiveligt kommet til at tage et skridt ind over europæiske grænser.

De modeller Pierer Mobility Group vil fordele på de europæiske landeveje er som udgangspunkt de elektriske C!ty Sport, AE6, AE8 S+.
Og Fabian Simmer – som står i spidsen for projekt CFMoto i Europa – siger, at det nok skal blive godt. For han mener nemlig at KTM Groups fornuftige tilgængelighed af reservedele, kombineret med god kundeservice, er en vigtig faktor når det kommer til salg. Og netop disse selvudnævnte styrker vil man videreføre til Zeeho, lige såvel som man har gjort til CFMoto.

Ja, faktisk indledte man nærmest samarbejdet med at spørge Zeeho efter deres 50 mest solgte reservedele, så man på fire til syv dage umiddelbart efter startskuddet lød, kan levere de mest nødvendige stumper.

En lille flyvsk tanke
Kunne man forestille sig, at Pierer’s mange samarbejder lader dem udskyde den nærmest uundgåelige elektriske fremtid, indtil teknologien og ikke mindst infrastrukturen er helt klar?
For selvom vi både har set tegninger af noget på strøm fra både KTM og Husqvarna, så har der efterhånden været stille på den front i nogen tid.

Men samarbejdet med kineserne kan i den grad også være en “nem vej” ind på det elektriske marked for Pierer Mobility, da man slet ikke lægger skjul på at det netop er et samarbejde, og ikke bare en distributionsaftale.
Så det er slet ikke utænkeligt, at Pierer kommer til at låne lidt teknologi til en elektrisk drevet KTM, Husqvarna, og måske endda MV Agusta, fra anden side… Men det må tiden vise.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start