Husqvarna E-Pilen Concept - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Husqvarna E-Pilen Concept

Performance and Urban E-Mobility
Steffen Olesen
27/04-2021 kl. 09:51

Elektrificering af køretøjer er et af tidens rigtig varme emner, og Pierer Mobility AG har ikke tænkt sig at sidde på hænderne, hvis eller når elektrisk drevne motorcykler får seriøst vind i sejlene.
Det er slet ikke nogen hemmelighed, og senest vi fik syn for sagen, var i forbindelse med en investorpræsentation virksomheden afviklede i 2020, hvor vi blandt andet så fremtidsplaner for Performance and Urban E-Mobility dokumenteret.
I artiklen der er linket til nedenunder finder du et billede af Husqvarna E-Pilen, hvor det oplyses, at modellen er planlagt til lancering i 2022.

I artiklen fra 2020 kan du læse, at Husqvarna E-Pilen dengang var under udvikling, og det er den egentlig stadigvæk.
Men nu fortæller Husqvarna i en pressemeddelelse, at man er nået et stort skridt videre, og sætter billeder på ordene ved at præsentere Husqvarna E-Pilen Concept, der tydeligvis er inspireret af Husqvarna Vitpilen og Svartpilen.
Det gør de blandt andet med videoen du kan se lige nedenunder, hvor der henvises til motorens effekt med teksten på den elektriske motorcykels bagende.

Som du kan se i videoen yder motoren 8 kW, der omregnet svarer til lidt under 11 hestekræfter.
Rækkevidden opgives til 100 km, men der er ingen oplysninger om acceleration, tophastighed og hvor lang tid det tager at lade batteriet op.
Sidstnævnte har måske også mindre betydning, for Husqvarna oplyser, at man arbejder på et koncept med udskifteligt batteri.

Udvidelse af forhandlernetværk
Derudover er det sparsomt med informationer vedrørende konceptmodellen.
Men Husqvarna oplyser også om, at der arbejdes på en strategisk udvidelse af forhandlernetværket i urbane områder.
Altså ikke så meget faktuel information om Husqvarna E-Pilen Concept, men i pressemeddelelsen får vi også at vide, at man allerede er nået langt i udviklingen af mærkets E-mobility range, og at vi kommer til at høre mere i den nærmeste fremtid.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start