Peugeot P2X kan blive en realitet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Peugeot P2X kan blive en realitet

Det er mere end 70 år siden at franskmændende har haft en konventionel motorcykel på gaden
Mikkel Sølvkjær
22/09-2020 kl. 08:50

I oktober måned 2018 kunne vi rapportere om et koncept fra Peugeot med to modeller kaldet P2X Café Racer og P2X Roadster, men sidenhen har vi ikke hørt ret meget om projektet.
Den løveklædte producent holder sig normalt til kasser på fire hjul, som er ganske populære herhjemme, og når det kommer til to hjul, har den franske menu primært bestået af scootere.

Nu forlyder det, at der er kommet gang i motorcykelhjulene hos franskmændene, og at planlægningen om at få noget, der minder om P2X på markedet, er i fuld gang.

EICMA 2019 – Peugeot P2X ligner et friskt pust fra de franske alper

Mario Minella, chef for Peugeot’s italienske distribution, bekræfter i et interview, at motorcykler er dybt involveret i en langsigtet plan.

Returning to road bikes, the EICMA concept has been very popular, even if the game will be played mainly on the Asian markets. We have a platform of engines based on 300cc which, can be [reduced] to 150 and [taken up to] 500cc. This is the basis on which to work for all markets, including the Italian one

Vi kan altså udlede, at strategien om at få en motorcykel på banen ser sikker ud. Om det kun bliver på det asiatiske marked, må tiden vise.
Minelli nævner en fleksibel motorplatform, hvilket kan lette indtoget på andre og mere restriktive handelsområder, såsom det europæiske.

Modellen blev præsenteret i flere farvekombinationer og med egerfælge i 2018

Det er efterhånden rigtig mange år siden, at Peugeot satsede på motorcykler, og det vil være oplagt for franskmændene, at trække på erfaringen og teknikken fra scooterne.
De store tilbagevendende spørgsmål er som ved andre nye modeller; hvornår, hvor, hvad og hvordan.
Men vi må vente lidt med at få svar på gåderne fra det 122 år gamle firma.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start