Peugeot præsentere P2X Cafe Racer og P2X Roadster
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Peugeot præsenterer nye motorcykler

Koncept P2X Cafe Racer og P2X Roadster
CO
08/10-2018 kl. 12:20

Efteråret er traditionelt tiden hvor nye motorcykelmodeller præsenteres for offentligheden på motorcykeludstillinger. Peugeot har et godt tag i det danske bilmarked, men nu har producenten efter alt at dømme gjort sig nogle kraftige overvejelser om også at træde ind på markedet for motorcykler.

Om det bliver ved overvejelserne er endnu uvist, men Peugeot er dog gået så vidt som til at præsentere konceptmodellerne P2X Roadster og P2X Cafe Racer.

P2X Roadster er den mest komfortabelt udseende model, udstyret med egerfælge og “cykelstyr” til gavn for fører-ergonomien med afslappet kørerstiling. P2X Cafe Racer er den mere sportsligt orienterede version med støbte fælge og Clip-on styr.

Begge modeller er udstyret med USD forgaffel, dobbelte støddæmpere med reservoir bag og fuld digital instrumentering med mulighed for Bluetooth opkobling af telefon og navigation.

En enkelt bremseskive forrest afslører at modellerne nok ikke hører blandt markedets mest effektstærke, hvilket bekræftes når de sparsomt tilgængelige oplysninger gennemgås.

Koncept modellerne er baseret på den indisk producerede Mahindra Mojo, og motoren er således en encylindret vandkølet 295 kubikker med dobbelte overliggende knastaksler. Motoren yder i Mahindra Mojo omkring 27hk og 30Nm, men om ydelsen er optimeret til Peugeots koncept modeller vides ikke.

Spændende om Peugeot fremover kaster sig helhjertet ind i kampen om andele på motorcykelmarkedet. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Peugeot præsenterer nye motorcykler

  1. Minder om T Hansens Benelli som også bliver fremstillet i Indien .
    Håber der snart er nogen der laver en test af begge mærker.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start