Opkrævning fra DFIM på kvart mio. droppet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Opkrævning fra DFIM på kvart mio. droppet

Kim Nielsen's sag om gigantisk strafgebyr for ikke at aflevere sin nummerplade er trukket tilbage fra Fogedretten, og kravet er annulleret.
CO
09/12-2022 kl. 20:41

Hvis du har læst Glemt nummerplade koster ejer en kvart million og Gebyrloft: Værdifuldt guldæg knuses, så er du allerede sat godt ind i sagen om Kim Nielsen fra Haderslev, der blev slæbt i Fogedretten af Dansk Forening for International Køretøjsforsikring DFIM med et krav om betaling af Dkr. 252.000,-

Ganske enkelt fordi Kim havde glemt at aflevere sin motorcykels nummerplade, da den gamle udrangerede motorcykel blev henstillet og forsikringen opsagt.
Men efter sagen har været oppe at vende i medierne, har Kim nu fået en overraskende positiv afgørelse på sagen.

DFIM ændrer praksis
Med relativt korte mellemrum har flere medier bragt artikler om emnet, der hurtigt fik flere oprørte politikere op af stolene med kritik af DFIM’s håndtering af både denne og andre sager.
DFIM lovede efterfølgende bod og bedring, hvor man fremover vil ændre praksis, og gøre mere for at få de borgere, som har et uforsikret motorkøretøj indregistreret i tale samt indføre et loft på gebyrer.
Et gebyrloft, som vil være gældende for både verserende og fremtidige sager.
Men nu er der allerede nyt i sagen om Kim, hans gamle motorcykel, den famøse nummerplade og det enorme gebyr.

TV2 Nyheder bringer nemlig i dag artiklen Fik kæmpebøde for glemt nummerplade – nu bliver den annulleret, hvori det fremgår, at Kim i dag blev orienteret om, at han slipper for at betale den enorme regning.

I TV SYD’s artikel der er linket til i Facebookopslaget herover, er Kim Nielsen citeret for, at det er den bedste julegave man kan få, at det er en stor byrde der er fjernet fra hans skuldre, og at han nærmest ikke kan få armene ned.

Gennemsnitligt krav på Dkr. 109.000,-
Sagen er nu endeligt afgjort til Kim’s fordel, og det kunne være interessant at se, hvor mange andre der efterfølgende får en tilsvarende afgørelse.
Beskrivelser af at et stort antal borgere i gennemsnit er afkrævet Dkr 109.000,- lyder helt absurd, og nogle vil formentlig mene det er helt i orden, hvis Kim’s sag kan danne præcedens.

Stærkt gået.
Stærkt gået af både Kim, hans advokat og sidst men absolut ikke mindst TV SYD’s reportere, der har videreformidlet den skræmmende historie, og meget tænkeligt medvirket til den hurtige afgørelse.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start