Nye originale stumper til RC30 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nye originale stumper til RC30

Japansk succes når til Europa
Steffen Olesen
22/05-2021 kl. 10:10

Hvis du er den lykkelige ejer af et eksemplar af Hondas legendariske RC30, men har problemer med at finde reservedele, så er der hjælp at hente fra officielt hold.
For nu er det nemlig muligt at bestille helt nye originale reservedele, der er fremstillet af Honda på baggrund af oprindelige blueprints, men med moderne metoder.
Et spændende tiltag med genoptryk af reservedele til en klassisk motorcykel vi fik en forsmag på for godt et års tid siden.

Siden Honda sidste år varslede, at man ville genoptage produktion af udvalgte reservedele til Honda VFR750R (RC30), har projektet haft stor succes i Japan.
De japanske kunder har været så begejstrede, at markedet nu udvides og europæiske kunder også tilgodeses.
Så nu kan der altså fra Maj måned 2021 bestilles omkring 150 forskellige originale RC30 reservedele via din lokale Honda forhandler.
Reservedelskataloget omfatter stumper til både motor, chassis, kåbedele og elektriske komponenter.
Honda informerer om det spændende tiltag både via en officiel pressemeddelelse samt opslag på sociale medier.

Moderne produktion
Oprindeligt blev reservedelene til RC 30’eren produceret på baggrund af håndtegnede blueprints, men tegningerne er i forbindelse med projektet blevet digitaliseret, og Honda har i processen involveret tidligere medarbejdere – hvor mange nu er i 60’erne – for at sikre at eksempelvis nye støbeforme der er fremstillet fra bunden, er fremstillet korrekt og med største præcision.

Helt nye originale reservedele til Honda RC 30 fremstillet med moderne metoder

Nye stumper til flere klassikere?
En rigtig spændende nyhed for samlere og motorcykelentusiaster verden over, og man kan håbe på, at flere motorcykelproducenter melder sig under fanerne, hvor produktion af reservedele til ældre motorcykler genoptages.
Hvis du selv har en ældre motorcykel eller et renoveringsprojekt stående, så ved du også, at det ofte kræver lidt fodarbejde at finde stumper.
Medlemskaber af modelspecifikke klubber eller grupper, internetfora eller lignende kan være en fordel når reservedele til den klassiske motorcykel skal opstøves, og når stumperne endelig er lokaliseret, er der ofte tale om reservedele som skal have en kærlig hånd.
Så det kunne være ret lækkert, hvis flere helt nye originale stumper til bevaringsværdige motorcykler kunne bestilles med et snuptag.
Vi synes Honda fortjener et solidt skulderklap for projektet og krydser fingre for, at mange andre motorcykelproducenter kopierer konceptet.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start