Ny Triumph Street Triple 3. November - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Triumph Street Triple 3. November

Den mest kraftfulde, den mest agile og den mest avancerede Triumph Street Triple nogensinde.
CO
27/10-2022 kl. 20:19

Kan det virkelig passe, at Triumph Motorcycles har flere nyheder på tapetet i år?
Ja, det ser det såmænd ud til, efter det engelske mærke for få timer siden delte teaseren på sociale medier, som du kan se længere nede.

Triumph slår nye toner an med GibsonTriumph tredobler produktionen i EnglandTriumph køber producent af elektriske motorcyklerVideo: Elektrisk Triumph TE-1 præsenteret i dagTriumph i FIM Motocross World Championship 2024Ny hemmelig specialudgave fra TriumphOfficielt præsenteret i dag og udsolgt.

Indledningen herover stammer fra artiklen Triumph Chrome collection præsenteret, som du kunne læse her på MagaCin for få dage siden.
Som vi også skrev dengang, er ovenstående links blot et lille udvalg af Triumph relaterede overskrifter for artikler her på MagaCin gennem det forløbne år.
Men listen udvides åbenbart kontinuerligt.
For 3. November får vi et helt nyt Triumph Street Triple 765 line-up at se.

Det lyder umiddelbart spændende med en serie nye Triumph Street Triple 765, og man kunne fristes til, at begynde at gætte på hvad det indebærer.
Det undlader vi i denne omgang, for MagaCin deltog for ikke så længe siden i en lukket online præsentation af 2023 nyhederne, hvor deltagerne blev grundigt informeret.
Men deltagerne ved videokonferencen blev også underlagt en embargo til 3. November.

Vi holder tand for tunge
Derfor nøjes vi med at oplyse om, at det er 3. November nyhederne slippes løs, og deler opslaget herover, hvor interesserede kan registrere sig for at være blandt de første, som hører om den mest kraftfulde, den mest agile og den mest avancerede Street Triple nogensinde.

Det fortæller Triumph Motorcycles selv, så vi bryder vel ikke nogen embargo ved at fortælle, at der er noget at glæde sig til.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start