Ny Roadster fra BMW d. 27. oktober - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Roadster fra BMW d. 27. oktober

Om få dage afslører BMW endnu en nyhed til den kommende sæson.
Steffen F. Olesen
24/10-2022 kl. 09:01

Så er vi på den igen…! Det er cirka en måned siden, at tyskerne præsenterede den absolut vildeste BMW S 1000 RR til dato, og fjorten dage siden de knivskarpe M-modeller trillede ud af skyggerne.
Nu er der gået små to uger siden BMW sidst afslørede en 2023-nyhed, så hvorfor ikke smide endnu en pind i ovnen? Ilden skulle jo nødig gå ud.

Hvad gemmer sig i røgen?
Nøjagtig som med ovenstående modeller er BMW opsat på, at der ikke skal afsløres for meget forud for lanceringsdatoen, og har derfor lagt røgslør ud over den nye Roadster.

Dette får som altid folk verden over til at gætte løs på, hvad der mon gemmer sig i kulissen. Men inden vi går videre skal du selv have lov at se den seneste lille teaser fra BMW, og vil du have et ekstra hint omkring hvad der gemmer sig i videoen kan du med fordel skrue lidt op for lyden.

I skrivende stund ved vi ikke mere om den nye Roadster end dig, da BMW som sagt holder kortene tæt. Men det er altid sjovt, at gå en tur gennem kommentarsporet til teasere som denne, hvor folk kommer med deres bud på hvilken model der lurer i skyggerne.

Og i denne ombæring går størstedelen af gættene på, at modellen vi ser i klippet ovenfor er en BMW R 1300 R, og at den helt sikkert huser en boxer motor.
Til disse to gæt har BMW svaret med kommentaren “Stay tuned”, hvor andre gæt som eksempelvis F 900 R virker mindre kvalificeret, og heller ikke har fået en kommentar med på vejen fra BMW.

Ikke helt nyt
Dykker du ned i arkivet her på MagaCin kan du da også læse, at BMW registrerede modelnavnet M 1300 GS tilbage i 2019, og at en vaks fotograf spottede hvad nogle mener er en 2023 R 1300 GS sidste sommer.

Så hvis man smider lyden fra teaseren og spionbilledet fra sidste sommer ind i én og samme ligning giver det måske meget god mening, at BMW introducerer verden for en nøgen 1300-kubikker om et par dage. Og måske endda følger op med en eventyr-præget søstermodel?

Alternativt kunne man også spekulere i, om 2023 er det rigtige tidspunkt at afsløre en helt ny model, og om BMW virkelig ville gå med Roadsteren som den første til sin 1300cc motor.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start