Ny Kawasaki ZX22 præsenteret - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Kawasaki ZX22 præsenteret

Ny sportslig Kawasaki ZX22 rammes ikke af det danske afgiftssystem, og kan allerede nu bestilles via danske Kawasaki forhandlere.
CO
16/12-2022 kl. 13:00

Kawasaki var ved efterårets store mc-messe EICMA i Italien, som du kan se i Video: En rundtur på EICMA 2022 leveringsdygtig i en lang række spændende motorcykelnyheder og fremtidsvisioner, med blandt andet en nyudviklet motor der kører på brint.
Og det var måske en medvirkende årsag til, at præsentationen af en ny spændende sportslig model i mærkets produktportefølje fløj en smule under radaren ved EICMA.
En model som potentielt kunne vække stor opmærksomhed ved den forestående julefrokost.

Ingen fordyrende danske afgifter
Der blev nemlig ikke gjort det store ud af den officielle præsentation af modellen ZX22, som det faktisk har været muligt at bestille via danske Kawasaki forhandlere siden 25. November.
En model som heldigt nok ikke fordyres af det danske afgiftssystem.

Ninja logo og sportsligt udtryk
Modellens sportslige udtryk understreges både af de traditionelle Kawasaki farver og det velkendte Ninja logo, som historisk set har været ensbetydende med rapfodet sportslighed.
Modellen er tydeligvis solidt konstrueret, med en række opsigtsvækkende detaljer samt udsmykninger, og kontakten med underlaget sikres via gummiets karakteristiske og særegne mønster.
Vi forestiller os, at modellen absolut ikke hører blandt de langsomste, og at den er overordentlig tillidsvækkende, brugervenlig samt let håndterbar.
Den skarpe iagttager bemærker eksempelvis betegnelsen JET BOOST for responsiv retur-energi i produktbeskrivelsen på det amerikanske website Kawasaki.com, og hæfter sig formentlig også ved, at samarbejdet med et andet stort og ret kendt brand Adidas beskrives som en fusionering af æstetikken i en verden af ZX modeller.

MagaCin har ikke testet ZX22
ZX 22 er altså ret ny på markedet, så MagaCin har ganske naturligt endnu ikke haft mulighed for at teste nyheden.
Men vi forestiller os, at det nok heller ikke skulle være nødvendigt.
For langt størstedelen af den danske befolkning er formentlig i forvejen særdeles kvalificerede i disciplinen med at spadsere fra sted til sted, nogle magter måske endda dansens eksklusive kunst, og er på netop de punkter måske endda bedre kvalificeret til at teste modellen end visse medlemmer af MagaCin’s stab.

Kawasaki ZX 5 K Boost

Den allerede kendte variant ZX 5K BOOST som koster Dkr. 1525,- har længe været tilgængelig på det danske marked, men modelrækken opgraderes altså nu med den spændende nye ZX22, der kan erhverves for den beskedne sum af DKr. 1430,-
En nyhed Kawasaki entusiasten blandt andre produkter kan se på danske Kawasaki’s website via undermenuen Fritids Kollektion under Beklædning, og som allerede nu kan bestilles via din lokale Kawasaki forhandler.
MagaCin er ikke bekendt med, om en prøvetur skulle være mulig forud for eventuelt køb, og om dette i så fald skulle forudsætte underskrift på en ansvarsfraskrivelse.

Tag det roligt på den første tur
Det er heller ikke oplyst, om de danske myndigheder har mulighed for at beslaglægge en eller begge modeller med henblik på konfiskation i forbindelse med vanvittig opførsel til julefrokosten eller på offentligt trafikerede områder.
Så tag den nu med ro på den første tur med dine ny Kawasaki ZX 5 K Boost eller den helt nye udgave Kawasaki ZX22.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start