Ny kåbeklædt Triumph Speed Triple 1200 RR om en uge - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny kåbeklædt Triumph Speed Triple 1200 RR om en uge

GLOBAL LAUNCH 14.09.2021, 12 NOON
CO
07/09-2021 kl. 16:17

For tre ugers tid siden kunne du læse her på MagaCin, at en ny kåbeklædt Triumph Speed Triple 1200 RR er lige på trapperne.
En model Triumph Motorcycles i dagens opslag på sociale medier selv introducerer med betegnelsen Pure elegance, attitude and performance.
Men det er ikke den mest interessante udmelding fra den engelske motorcykelproducent.
For nu har vi også fået at vide, hvornår modellen præsenteres i sin fulde pragt.
Det sker lige præcis om en uge, nemlig tirsdag d. 14. September på slaget tolv engelsk tid.

Over artiklen finder du billederne, der både kan ses i opslag på sociale medier samt på Triumphs hjemmeside, der på forhånd er sparsomt opdateret med modellen.
Men vi skal selvfølgelig heller ikke i denne omgang snydes for en stump frisk video, hvor vi får enkelte lidt mere afslørende glimt af nyheden end i den første teaser.

Som det fremgår af videoen, er den nye Triumph Speed Triple set forfra udstyret med en rund signatur forlygte flankeret af kåbens øverste del.
Set fra siden leveres et visuelt udtryk, der garanteret vækker minder om fortidens kåbeklædte Superbikes for mange retro entusiaster.
Men vi er ikke et sekund i tvivl om, at den nye Triumph Speed Triple 1200 RR byder på alt hvad hjertet begærer i motorydelse, lækre tekniske løsninger og de aller nyeste elektroniske assistentsystemer.
Vi forventer naturligvis, at motoren lige som i Triumph Speed Triple 1200 RS vi så introduceret først på året leverer mindst 180 hestekræfter.

Det får vi at se senest på tirsdag i næste uge
Hvis ikke Triumph forinden lækker yderligere informationer, og måske endda en eller flere ekstra opklarende teaser-videoer.
MagaCin’s medarbejdere sidder som altid klar ved tasterne, og deler selvfølgelig alle detaljer om den nye Triumph Speed Triple 1200 RR i samme sekund der er nyt.

Spar op til 30% og få ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på MagaCin.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start