Ny Harley-Davidson X440 video - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Harley-Davidson X440 video

Videoen hvor den indiske H-D X440 som debuterer officielt 3. Juli suser rundt i landskabet, er delt af Harley-Davidson i Indien.
CO
24/06-2023 kl. 12:53

Tre nye asiatiske Baby-Harleyer har materialiseret sig i år, og man kommer næsten til at tænke på Linie 3 titlen Hvor er de to andre?, og besvare spørgsmålet med De er da i Kina.
Spørgeren ville i sagen natur være den nye Harley-Davidson X440.

I Marts måned kunne du her på Magacin læse om en ny Baby-Harley født i kinesisk stilhed.
Det var som bekendt den nye Harley-Davidson X350 som så dagens lys, men netop den model skulle sidenhen vise sig blot at være den mindste af tre nye modeller i Harley-Davidson’s udenlandske børneflok.
Allerede måneden efter så vi nemlig spionbilleder af endnu en asiatisk baby-Harley nyhed med den foreløbige betegnelse HD-4XX, som dog denne gang kom fra Indien.

I begyndelsen af Maj måned så vi derefter den nye Harley-Davidson X500 afsløret i Kina, og mod slutningen af samme måned blev de første noget mere afslørende billeder af det mellemste familiemedlem i den lille søskendeflok så endelig tilgængelige.
Billedokumentation for den model som viste sig at være den ny indiske Harley-Davidson X440, vi tidligere havde set foreviget på spionfotos.

Både den nye asiatiske Harley-Davidson X350 og X500 er, som du kan læse i Harley-Davidson X500 afsløret i Kina allerede officielt præsenteret i verdens næstmest folkerige nation (Kina er overhalet af Indien), hvor modellerne er prissat til hhv. 33,388 Yuan for X350’erens vedkommende og 44.388 Yuan for Harley-Davidson X500, hvilket svarer til en bid over 32.000 danske kroner for det mindste familiemedlem og omkring 43.500 for storebror.

De officielle præsentationer for de kinesiske baby-Harley’er med modelnavnene X350 og X500 er altså af vejen, og vi afventer nu den officielle indiske præsentation af den mellemste bukkebruse med navnet Harley-Davidson X440.
Den finder sted 3. Juli, men Harley-Davidson i Indien har lidt overraskende for få dage siden valgt, at dele en video med den nye Harley-Davidson X440, hvor man både ser og hører modellen i aktion.

Temaet for den indiske Harley-Davidson X440 går som det fremgår af videoen igen fra de kinesiske X350 og X500, hvor X440 lige som de asiatiske søstermodeller er udstyret med USD forgaffel og dobbelte støddæmpere bagerst.
Indiske Hero MotoCorp står for distributionen af Harley-Davidson motorcykler i verdens nu mest folkerige nation, og selvom der endnu ikke er sluppet officielle tekniske specifikationer ud, forventes den indisk producerede motor at levere et sted i omegnen af 25 hestekræfter.

Køleribber på motorens enkelte cylinder, 17″ baghjul og 18″ forhjul, kædetræk, dobbelte støddæmpere bag og en enkelt bremseskive forrest, ABS, digital instrumentering i et traditionelt udseende rundt hus og fuld LED lygteføring er genkendelige features, og den kommende indiske nyhed er lige som de kinesiske søstermodeller udstyret med et stort X logo på benzintanken.

Vi ser frem til at lære mere om den nye indiske Harley-Davidson X440 3. Juli, hvor vi begunstiges med yderligere tekniske specifikationer, formentlig et fornemt billedgalleri, og forhåbentlig lidt mere video.Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start