Claudio Domenicali: - Ny Ducati V4 Streetfighter
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Ducati V4 Streetfighter kommer snart

Claudio Domenicali har personligt lovet det
CO
12/03-2019 kl. 09:20

Den Borgo Panigale baserede producent Ducatis nye Panigale V4R, var blandt de modeller der vakte allerstørst interesse blandt pressen ved efterårets EICMA motorcykeludstilling i  Milano – Italien.

Ducati Panigale V4R er en af årets hotteste nyheder i 2019, og det lyder næsten for godt til at være sandt, at den er så meget bedre end forgængeren Ducati Panigale V4, som MagaCin havde fornøjelsen af at prøvekøre sidste år.

Men den nye V4R har faktisk allerede vist fornemme takter på racerbane.

Ducati Panigale V4R sejrer i åbningsløb

Vi har tidligere nævnt at den talentfulde danske racerkører Alex Schacht i år kører Panigale V4R, og meget tyder på at Alex bliver yderst konkurrencedygtig i år hvad angår materiel.

Modellen har nemlig allerede bevist sit værd, hvor debutanten Alvaro Bautista på netop Ducati V4R vandt årets åbningsløb i  World Superbike,

Fik du ikke set løbet, så skynd dig endelig at læse artiklen her.

Artiklen beskriver hvordan Alvaro Bautista ryddede bordet med en hattrick sejr, på Philip Island racerbanen i Australien med betragtelig margin, så Ducati Panigale V4R kan meget mere og andet end bare se godt ud.

Vi kan bekræfte at Panigale V4R i gadeversion er gudesmuk, og vi har allerede set at modellen lever op til databladets vilde specifikationer. Så du kan glæde dig til at se modellen live når den rammer danske showrooms.

Ducati V4R er så dugfrisk at det kun har været få almindelige motorcykelentusiaster forundt at se modellen live, men allerede inden modellen er nået frem til de danske forhandlere, forlyder det at endnu en sprød nyhed fra Ducati er undervejs.

Et bud på hvordan en ny V4 Streetfighter kunne se ud

Ducati V4 Streetfighter

Ducati V4R er godt nok en af årets varmeste nyheder, men som du har hørt så ofte før, så er markedet for dedikerede sportsmotorcykler til gadebrug trængt.

Vi er selv helt på linie med den gennemsnitlige motorcyklist, for selv om Ducati Panigale V4 var den fedeste oplevelse på racerbane, havde vi også nogle reservationer vedrørende kørsel på gaden.

Derfor var vi slet ikke kede af, at vi i tiden omkring prøvekørslen af Ducati Panigale V4, kunne bringe nyheden om at Ducati gik i tanker om at lancere en streetfighter baseret på Panigale V4

Jo, der er gået et stykke tid, men nu ser det heldigvis ud til at vi ikke skal vente meget længere.

Løfte fra Ducati CEO Claudio Domenicali

Ved Geneva International Motor Show der blev afviklet 7.-17. marts i år, talte Claudio Domenicali med det schweiziske medie AcidMoto. Under interviewet fik Ducati's CEO et spørgsmål om hvornår vi kunne forvente at se en ny V4 Streetfighter.

Domenicali besvarede spørgsmålet med et andet spørgsmål. “Do you think Ducati should build such a bike?”


Journalisten forklarede Ducati's CEO at kunderne i Schweiz og over det meste af Europa. foretrækker naked bikes fremfor kåbeklædte sportsmotorcykler, men ikke blot hvilken som helst naked-bike.

Kunderne ønsker high-performance naked bikes.

Efter at have hørt forklaringen, bemærkede Claudio Domenicali stille og roligt: “Then it will be ready as soon as possible”.


Hvad kan vi forvente?

Se nu kan spekulationerne for alvor tage fart.

Hvad betyder “hurtigst muligt”?

Har Ducati udviklet på V4 Streetfighteren siden vi hørte om den første gang sidste år, så modellen i øjeblikket er i den allersidste testfase?

Har man udskudt lanceringen så Streetfighteren rent faktisk bliver udstyret med den nye Pani-Binde-Gale V4R motor? 

Kommer den til at ligne de kunstfærdigt fremstillede grafiske spekulationer vi hidtil har set?

Får Streetfighterens motor fuld eller begrænset effekt?

Har Ducati udstyret modellen med Hole-Shot enheden fra MotoGP?

Tilføj gerne dine egen spekulationer i kommentarfeltet herunder.

Uanset om den kommende Ducati bliver udstyret med den “gamle” V4 motor, eller om den kommer med den nye V4R motor, så vil vi altså gerne snart se drømmemodellen.

Ducati Panigale V4 køreegenskaber og den vildeste V4 motor, puttet i en motorcykel der er til at holde ud at køre på i dagligdagen, og som ser hamrende sexet ud.

Hva' fa'en venter I på Ducati??… hurtigst muligt må gerne være i næste uge.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start