Ny Triumph Breitling Limited Edition - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Triumph Breitling Limited Edition

Kommende nyhed fra Triumph kan udelukkende bestilles online
CO
15/02-2022 kl. 20:00

Ventetiden er ovre… vores eksklusive Breitling Limited Edition kommer snart, og for første gang nogensinde, vil det kun være muligt at bestille modellen online.
Sådan lyder det frit oversat i dagens utroligt korte pressemeddelelse fra engelske Triumph Motorcycles, der samtidig annoncerer, at der åbnes for online bestilling af modellen Tirsdag d. 22. Februar kl.13.00.

Temmelig hemmelig
Derudover anmodes vi om, at sætte kryds i kalenderen på datoen for at overvære afsløringen af den smukke Triumph Breitling Limited Edition – som vil danne ny præcedens for stil og eksklusivitet – og for at have en chance for at sikre os vores eget eksemplar via Triumph’s hjemmeside.
Det er alt hvad englænderne afslører om nyheden i dagens pressemeddelelse.
Se billedet over artiklen der er sakset fra pressemeddelelsen, og vurder om du også gætter på, at modellen produceres i et begrænset oplag på 270 eksemplarer.

Vi så gerne en teaser
Da modellen er helt ny og udelukkende skal sælges online, giver det måske meget god mening, at den eksklusive model ikke figurerer i 2022 Triumph Motorcycles prislisten, som du kunne se her på MagaCin for mindre end en uge siden.
Men det havde nu været skønt nok, hvis vi i det mindste havde modtaget en lille teaser i form af et sløret billede eller en halv-hemmelig video.

Håbløst at spå
Men foreløbig ved vi da i det mindste, at vi får en ny eksklusive Triumph Breitling Limited Edition at se senest 22. Februar.
Om den eksklusive model i begrænset oplag skulle være baseret på Triumph Speed Triple 1200, den kåbeklædte Triumph Speed Triple 1200 RR eller noget helt tredje er håbløst at spå om.
Det ellers have været lidt sjovt, at hygge sig med at gætte på hvad vi eventuelt kunne forvente.

Medmindre Triumph i mellemtiden deler lidt teasere, må vi altså væbne os med tålmodighed indtil 22. Februar.
Vi holder naturligvis som altid vores læsere opdateret, både hvis der skulle falde et par teasere af, og når den officielle afsløring har fundet sted.

MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!

Del med en ven

En person snakker om “Ny Triumph Breitling Limited Edition

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start