Ny Aprilia RSV4 ikke bagt færdig? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Aprilia RSV4 ikke bagt færdig?

2021 Aprilia RSV4 spottet på bane
Steffen Olesen
03/02-2021 kl. 11:00

Starten på året bliver et sandt Eldorado, for dem der elsker præsentationer af nye modeller.
Vi kommer nemlig til at se masser af 2021 nyheder i Februar, og allerede i dag introducerer Husqvarna en 2021 model.
Men der er flere spændende nyheder undervejs i det nye år, og der er også plads til kuriøse indslag.
Er 2021 Aprilia RSV4 helt færdigbagt, eller skal den have et par minutter mere i ovnen??

Vi kunne lige efter juleaften 2020 fortælle, at Aprilia Tuono 660 er lige på trapperne, og italienerne annoncerede da også kort tid efter Aprilia Tuono 660 World Premiere i Februar.

Det bliver lækkert at se nogle flere billeder og formentlig også nye lækre videoer med Aprilia Tuono 660.

2021 Aprilia RSV4
Men hvis du er inkarneret Aprilia tilhænger, så har du nok også bemærket vores jævnlige skriverier om 2021 udgaven af Aprilia RSV4, hvor vi i November sidste år bragte spionbilleder af 2021 Aprilia RSV4 spottet på gaden under en test-session på offentlig vej.
Den artikel blev et par uger efter nytår fulgt op af artiklen Ny Aprilia RSV4 og RSV4 Factory hvor vi blandt andet kunne fortælle, at motoren yder 217 hk i både RSV4 og Factory udgaven, at motorens slagvolumen er øget fra 1077cc til 1099cc, at modellen sammen med aerodynamisk optimering har fået en visuel overhaling, og at den også har fået en ny bagsvinger.

2021 Aprilia RSV4 Factory

Spottet på bane
Så den nye 2021 Aprilia RSV4 er faktisk allerede ret godt veldokumenteret, og du finder nemt masser af informationer om både 2021 RSV4, RSV4 Factory og Tuono V4 på Aprilia’s officielle hjemmeside.
Datablade med 2021 modellernes fulde tekniske specifikationer kan vi imidlertid ikke lokalisere på hjemmesiden, og det undrer os, at vi endnu ikke har set en storslået lancering af modellen med bulder og brag samt dynger af lækker video.
Men sådan en event kan vi muligvis stadig have til gode, da spionfotos af Aprilia’s skrappe Superbike knipset under testkørsel på Autodromo Vallelunga i Italien 1. Februar blev delt af Facebook brugeren Luca Zucchero i den offentlige gruppe Piloti Aprilia Cup.

Ikke bagt færdig endnu?
Billederne af 2021 Aprilia RSV4 i camouflageuniform under testkørsel på den italienske racerbane kan naturligvis være skudt for længe siden, men hvis de er helt friske kunne det eventuelt skyldes, at den nye RSV4 endnu ikke er helt færdigbagt og lige skal have et par minutter mere i ovnen.

2021 Aprilia RSV4 spottet under testkørsel på Vallelunga i Italien

Vel er billederne grynede, men hvis de knipset for ganske nylig, er de i det mindste en klar indikation på, at Aprilia stadig arbejder på modellen… efter at den er begyndt at figurere på mærkets egen hjemmeside.
Er Luca Zucchero kommet Aprilia i forkøbet vedrørende teasere for en grandios præsentation af de nye RSV4 modeller, eller dokumenterer han blot, at modellen ikke var helt færdigudviklet inden den blev smækket op på hjemmesiden??
Et underholdende mysterium vi følger med stor interesse.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start