Ny 2023 Kawasaki afsløret i Indonesien - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny 2023 Kawasaki afsløret i Indonesien

Hidsig 2023 nyhed er desværre knap så stor som vi håbede på, men måske alligevel et positivt signal
CO
01/10-2022 kl. 12:28

Sidst i September måned varslede Kawasaki i Indonesien den nært forestående afsløring af en ny model, og her på redaktionen krydsede vi fingre for, at det eventuelt kunne være den angiveligt kommende firecylindrede Kawasaki ZX-4R screamer.
Modellen som rygtebørsen længe har insisteret på, og hvor rygterne som du kan læse i Ny firecylindret Kawasaki 400 screamer for nylig blev understøttet af dokumentation indsendt til de amerikanske myndigheder.
Men dagens nyhed skulle bogstaveligt talt vise sig at være knap så stor.

MagaCin lovede i artiklen der er linket til herover vores læsere at følge sagen til dørs.
Men det viste sig altså, at vores spinkle håb om afsløringen af en ny ZX-4R desværre ikke blev indfriet.
For indonesiske Kawasaki afslørede for nogle timer siden 2023 udgaven af Kawasaki’s hidsige lille satan, altså Kawasaki ZX-25RR, Kawasaki ZX-25R og Kawasaki ZX-25R ABS SE, hvor sidstnævnte i 2023 kan købes på det indonesiske marked i de nye farver Metallic Mat Graphene Steel Gray/Ebony og Candy Persimmon Red/Ebony.

Indonesiske Kawasaki har til lejligheden opdateret deres website med 2023 nyhederne under kategorien Supersport, hvor det i specifikationerne fremgår, at den hidsige vandkølede firecylindrede 249,8cc motor stadig leverer 51 hestekræfter ved 15.500 omdr.

Ikke vores spidskompetence
Indonesisk hører desværre ikke blandt vores spidskompetencer, men vi mener dog at kunne udlede, at 2023 udgaven af ZX-25R udover de tilføjede farver har fået ny EURO4 godkendt lyddæmper (KNALPOT dengan DESAIN SPECIAL?), der er muligvis lidt tilføjelser med Circuit Mode i instrumenteringens TFT display, og LED blinklysene nævnes ubønhørligt flere gange.

Fed lille screamer
Kawasaki ZX-25R er i vores optik en mega fed lille screamer, men modellen lagerføres som bekendt desværre ikke på det europæiske marked.
Så derfor er lige præcis denne nyhed måske knap så interessant.
Det er dog stadig på sin plads, at ønske de indonesiske Kawasaki entusiaster tillykke med 2023 udgaven af Kawasaki ZX-25R, og måske udtrykke et beskedent håb om, at modellen med tiden finder vej til Danmark.

Positivt
Set fra et positivt perspektiv, så havde en præsentation af en ny firecylindret Kawasaki ZX-4R i Indonesien potentielt været et varsel om, at den større screamer ikke kunne godkendes til det europæiske marked.
Sådan gik det imidlertid ikke, og vi krydser fingre for, at vi snart hører mere om den forventede nye Kawasaki ZX-4R.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start