Nu kan du leje en elektrisk MC i KBH og Kolding - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nu kan du leje en elektrisk MC i KBH og Kolding

CARCLUB tilbyder fra d. 1/5 udlejning af de elektriske RGNT-motorcykler på begge sider af Storebælt.
Steffen F. Olesen
20/04-2024 kl. 10:18

Er du nysgerrig på, hvordan det er at leve med en elektrisk drevet motorcykel i hverdagen? Eller har familien planlagt en miniferie på den anden side af broen, og nægtet dig at medbringe dit kæreste tohjulede eje?
Så bør du måske kigge nærmere på CARCLUBs nye koncept, som sættes i søen den 1. maj.

“Med konceptet Lej en RGNT elmotorcykel i København og Kolding ønsker vi at gøre det muligt for
folk at opleve RGNT elmotorcykler længere end en 20-minutters testtur ned ad vejen.”

Sådan skriver CARCLUB i en netop udsendt pressemeddelelse, hvori de fortæller lidt om projektet.

Og det er jo i sig selv ret cool, at potentielle kunder kan få lov at opleve på egen krop, om en elektrisk motorcykel overhovedet vil passe ind i hverdagen, eller om det ganske enkelt bliver for besværligt med al den opladning.

Det er i hvert fald den største bekymring undertegnede har i forhold til denne type køretøjer, da jeg er bosat i det allerkoldeste nord og ofte kører længere stræk, som ligger lige på grænsen til hvad en elektrisk motorcykel kan klare uden et pitstop.

Men jeg kunne da egentlig også sagtens se mig selv leje en af de elektriske svenskere i forbindelse med et besøg på den anden side af Storebælt, for det koster faktisk ikke ubehageligt mange penge.

RGNT leje med fri kilometer
På CARCLUBS hjemmeside er der fire muligheder at vælge imellem:
Du kan leje en RGNT over weekenden for 1.495 kr., fra mandag til fredag til samme pris, en hel uge for 2.995 kr., eller en hel måned for 5.995 kr… Alle sammen med fri kilometer.

Umiddelbart lyder de to første løsninger- i mine ører – slet ikke økonomisk urimelige, hvor den sidstnævnte er noget mere pebret.
Men hold lige fast…

Skulle du være en af dem, som gerne vil prøve at leve med en elektrisk motorcykel, inden husholdningskontoen lettes for minimum 112.133 danske kroner, så er det måske løsningen.
For hvis du efter endt periode beslutter dig for rent faktisk at købe modellen, så bliver de 5.995,- for leje af motorcyklen naturligvis modregnet.

MagaCin har testet modellen
I 2022 prøvede MagaCin for første gang den elektriske svensker; og selvom testpiloten faktisk var overvejende positiv over modellen, så har vores naboland alligevel formået at skrue den seneste generation sammen på en sådan måde, at den bare føles lidt federe end den første.

“I testugen er der, med få undtagelser, ikke noget som har givet indtrykket af andet end et velbygget produkt. Alt du rører ved føles solidt og gedigent – lige fra kontakten til blinklyset til spejlene, som i øvrigt giver et fint udsyn bagud.”
Sådan sagde Nicolaus blandt andet om RGNT No. 1 Scrambler SE.

Langt hen ad vejen var Nicolaus altså begejstret over den elektriske retro-scrambler, og man skal tage sig lidt sammen og lede nogen tid for at lokalisere den smule “brok”, der er at finde i testen som er linket ovenfor.
For RGNT holder nemlig næsten hvad de lover når de siger, at deres motorcykel skal være et bekymringsfit bekendtskab.Er du på jagt efter leje af motorcykler med forbrændingsmotor?
Så hop eventuelt ind på 123mc.dk.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start