Nu kan den bestilles... igen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nu kan den bestilles… igen

Men bestilling af 40th-Aniversary Freedom Edition Hammerhead 1190 kan potentielt gå hen og blive et lige så forvirrende projekt som lanceringen af den patriotiske model.
CO
05/07-2023 kl. 09:24

Buell hurtigere end alle andre.
Sådan skrev vi for nogle dage siden som opfølgning på Patriotisk nyhed fra Buell 1. Juli, da amerikanske Buell Motorcycle noget tidligere end oprindeligt annonceret åbnede for bestilling af 40th-Aniversary Freedom Edition Hammerhead 1190, der i anledning af den amerikanske uafhængighedsdag har fået sin helt egen specielle lakering.
Uagtet det der kan betegnes som en speciel og måske lidt forvirrende optakt, hvor modellen reelt kunne bestilles via mærkets website fra 28. Juni, er det altså nu muligt at bestille Buell Hammerhead 1190 svøbt i Stars and Stripes… igen.

Er man en anelse forvirret over optakten til lanceringen af Freedom Edition, så er der mulighed for at følge forvirringen til dørs med bestilling af en motorcykel fra Buell Motorcycles.
Det fremgår af bestillingssiden på mærkets website, at Buell Hammerhead 1190 i friheds udgaven er prissat til et sted mellem $24.990 og $26.775, hvilket efter aktuel valutakurs i skrivende stund svarer til henholdsvis Dkr. 170.834,14 og 183.036,58 danske kroner, hvortil danske købere naturligvis skal tillægge dansk afgift og andre omkostninger.
Men udover variationen i pris kan det faktisk også godt være en lidt forvirrende opgave at bestille en motorcykel fra den amerikanske producent.

Depositum, få garantier og mange forbehold
Når bestillingen af den ønskede model er indledt, så vil virksomheden anmode om et depositum på $1000.
Men det fremgår af denne side med ofte stillede spørgsmål under punktet What is an online order?, at det ikke er en garanti for, at man dermed har købt en motorcykel.
For de $1000 er blot det første skridt på vejen i konfigurationen af den bestilte motorcykel, samt reservation af en plads på samlebåndet.
Betaling af ovennævnte depositum garanterer som tidligere nævnt i første omgang ikke levering af motorcyklen, og heller ikke en aftalt fast pris, for den bliver først fastlagt, når ordrebekræftelsen er endeligt underskrevet.
For at sikre sig en plads på samlebåndet indenfor 2-4 uger, må kunderne derudover slippe et gebyr på $50, som efterfølgende refunderes, og derudover fremgår det af punktet Why an Order Reservation and why now?, at kunder som har købt en bestilling?, skal bekræfte intentionen om køb med ovennævnte depositum på €1000 2-4 uger før den endelige produktion af motorcyklen indledes.
Hvornår den bestilte motorcykel står klar til levering, er også lidt et åbent spørgsmål.
For det afhænger helt af hvordan motorcyklen skal konfigureres, og af hvornår Buell Motorcycles får stumperne leveret.
Det indbetalte depositum fratrækkes den endelig pris, men skulle man efter bestilling løbe sur i projektet og afbestille motorcyklen, så er depositum tabt.

Knap så komplekst?
Med de mange forbehold og uvisheder lyder det umiddelbart en hel del lettere, at gå ned til sin lokale forhandler og købe en motorcykel.

Homecoming party hos Buell
Men skulle man få manøvreret sig gennem bestillingsprocessen, og alligevel opholder sig i USA sidst i August måned, så er det måske muligt, at se sin egen motorcykel på fabrikkens samlebånd.
For Buell Motorcycles inviterer nemlig til et såkaldt Homecoming event 26. August, hvor gæsterne både kan møde mærkets team, få en rundvisning på fabrikken, blive underholdt af musik, få stillet både tørst og sult ved de opstillede Food Trucks, og såmænd også få overrakt gaver.

Der opkræves tilsyneladende ikke noget depositum for deltagelse ved Homecoming eventet i August, som forhåbentlig ikke følger konceptet for lancering af 40th-Aniversary Freedom Edition Hammerhead 1190.
Det ville måske være lidt ærgerligt, hvis arrangementet uden varsel afvikles tidligere end annonceret, eller udskydes grundet manglende vareleverancer.

Giv os endelig et praj, hvis du bestiller en motorcykel fra det amerikanske firma.
Vi forestiller os, at det potentielt kunne foranledige en underholdende serie af artikler.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start