Politiet knuste disse motorcykler - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Politiet knuste disse motorcykler

Engelsk politi knuser som annonceret beslaglagte motorcykler
CO
13/08-2020 kl. 05:00

Husker du artiklen Politi knuser beslaglagte motorcykler vi bragte i Maj måned her på MagaCin?
Dengang fik du lidt baggrundsviden om, hvorfor den engelske etat havde besluttet sig for at ty til så drastiske metoder, som ligefrem at knuse beslaglagte motorcykler.
Men ikke nok med det. For ordensmagten lod samtidig offentligheden vide, at man ville eksekvere dødsdommene over de uskyldige motorcykler i fuld offentlighed.

Nu er motorcyklerne knust
Og hvis der er nogle man kan stole på, så er det tilsyneladende Northants Police. Det fremgår nemlig af mediet Capital Midlands News’ opslag på sociale medier, at seancen med at knuse de konfiskerede motorcykler faktisk allerede har fundet sted.
Se videoen nedenunder, hvor Chief Constable Nick Adderley – der selv er inkarneret motorcyklist – fortæller om hvorfor man har valgt denne fremgangsmåde.

Som du kan se i videoen, blev eventen tydeligvis ikke det oprindeligt annoncerede offentlige tilløbsstykke.
Men som du ser mod videoens slutning, blev klumpen af knuste motorcykler dog efterfølgende stillet offentligt til skue. Det blev de sammen med skilte, der med al ønskelig tydelighed fortæller, at motorcyklister skal opføre sig ordentligt i Corby og omegn.
For ellers risikerer syndere også fremover, at få motorcyklerne konfiskeret og knust.

Ikke alle motorcykler knuses
Det skal for en god ordens skyld lige nævnes, at samtlige de knuste motorcykler enten i forvejen var erklæret uegnet til gadebrug, var tyvegods hvor den retmæssige ejer ikke kunne identificeres, motorcykler hvor ejerne flere gange var blevet snuppet for ‘antisocial opførsel’, og i forvejen var advaret om at motorcyklen kunne blive konfiskeret og knust.
Der altså ikke tale om motorcykler, som er beslaglagt eksempelvis pga. en ulovlig baglygte, larmende udstødning eller andre mindre forseelser.

Hvad mener du?
Det kunne være ret interessant, at høre hvad danske motorcyklister tænker om det engelske tiltag. Er det i orden at knuse beslaglagte motorcykler, er det engelske politi i dette tilfælde gået over stregen, eller er det måske endda en sanktion man også burde overveje at indføre i Danmark?
Hvad mener du?

Del med en ven

En person snakker om “Politiet knuste disse motorcykler

  1. Selvfølgelig. Farlige eller ulovlige motorcykler bør ikke være på vejene. Det engelske tiltag lyder effektivt. Vanvidskørere bør bures inde.

Skriv et svar

Giver børn en ny start