Politi vil knuse beslaglagte motorcykler offentligt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Politi knuser beslaglagte motorcykler

Ordensmagt vil afskrække potentielle syndere, ved at knuse beslaglagte motorcykler offentligt
CO
15/05-2020 kl. 05:00

Først af alt skal vi lige berolige dig med, at det ikke er den danske ordensmagt, der planlægger at slå katten af tønden med danske motorcykler, hvis vores kæreste eje af en eller anden årsag skulle gå hen og blive beslaglagt.

Det dramatiske tiltag med at knuse motorcykler i fuld offentlighed kommer til at finde sted i England, hvor man har sit helt eget syn på den slags 'happenings'.

Synes du både fænomenet og overskriften lyder bekendt? Så er det måske fordi du for et års tid siden læste om en tilsvarende hændelse her på MagaCin.

Dengang beskrev vi i artiklen Politi knuser motorcykler, hvordan et illegalt rally gennem byerne Solihull og Birmingham førte til tilbageholdelse af 48 personer, hvoraf 29 personer endte med at blive tiltalt.

Flertallet af de tiltalte modtog betingede domme for deltagelsen i det ulovlige løb, men et par stykker af gutterne måtte ind og ruske tremmer.

Det engelske politi konfiskerede i forbindelse med sagen mere end 20 motorcykler, hvoraf nogle blev doneret til læreanstalter for mekanikere. Men 10 stk. af de beslaglagte motorcykler gik en grum skæbne i møde. Efter en tur gennem ophuggerens presse, var det helt slut med tant og fjas.

Billedet over artiklen stammer dengang.

Nu er den gal igen i England. Det fortalte Northamptonshire Telegraph i en artikel, der for få uger siden beskrev, hvordan det lokale politi gennem længere tid har forsøgt at tackle problemer med illegale motorcykler, off-roadere, pit-bikes og lignende, der med uansvarlig kørsel har forstyrret den offentlige ro og orden i Corby – Northamptonshire.

Lokalbefolkningen har til medierne udtrykt voksende bekymring overfor det stigende antal offroadere, der ræser op og ned ad gaderne, på græsplæner og arealer for fodgængere.

Den engelske etat sidder ikke befolkningens bekymring overhørig, og nu tages der seriøst håndfaste metoder i brug for at komme problemet til livs. Metoder der meget tænkeligt er inspireret af sidste års eksempel.

I denne artikel i Northamptonshire Telegraph kan du nemlig læse, at Chief Constable Nick Adderly har forpligtet sig til at knuse de motorcykler politiet beslaglægger.

Men ikke nok med at de uskyldige motorcykler dødsdømmes og knuses til ukendelighed, for dødsdommene bliver eksekveret offentligt, og borgerne opfordres til at overvære henrettelserne.

Nick Adderly har erklæret, at lokalbefolkningen skal være opmærksomme, på events der afvikles i byen i den nærmeste fremtid, og udtalelsen sakset direkte fra Northamtonshire Telegraph taler vist for sig selv:

 “In the not too distant future we're going to seize these vehicles and crush them in public.”

Signalet den engelske ordensmagt sender, er vist ikke til at misforstå.

Hvis du kører som en klap-hat, så smadrer vi din motorcykel.

Sådan gør man altså flere steder i England. 

Er der flertal for en tilsvarende ordning i Danmark?

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start